Romantická komedie Nic není, jak se zdá se natáčela v Turecku. Bude ideálním doplňkem žhavých letních večerů

Eva Lenská
Foto: Netflix

V létě by na Netflixu rozhodně neměla chybět odpočinková romantická komedie natočená v krásném prostředí, nejlépe u moře. Jednu takovou zfilmovali Turci a opět v ní jde o staré známé „co se škádlívá, to se rádo mívá“. Jste-li romantické duše, určitě dejte snímku Nic není, jak se zdá (Make Me Believe, Sen Inandir), šanci.

Půvabná zaměstnankyně reklamní agentury (Ayça Ayşin Turan) a úspěšný fotograf (Ekin Koç) se do sebe zakoukali už v dětství, ač tvrdí, že byli jen kamarádi. Láska s nimi bohužel nedorostla až do dospělosti, což se nezamlouvá jejich poněkud uličnickým babičkám. Ty se pomocí různých lstí a rafinovaných pletich snaží dát svá vnoučata znovu dohromady. Jenže i když se to možná podaří, nic není, jak se zdá, protože napovrch brzy vyjdou také staré spory. Znovunalezená láska je tedy v ohrožení.

ČTĚTE TAKÉ: V poslední řadě seriálu Koruna budou rovnou čtyři královny Alžběty. Tvůrci tak chtějí vzdát hold zesnulé panovnici

Ač nejde o žádný trhák, spíše letní prázdninovou romanci, turecké filmy a seriály na Netflixu poslední dobou frčí. Důkazem je například seriál Šikovný krejčí, který se dočká i druhé řady, nebo netradiční romantická komedie Buď sama sebou, která kralovala v netflixácké TOP 10 nejsledovanějších filmů.

Snímek Nic není, jak se zdá nabízí především vtipné dialogy, něžné škádlení, pohledné tváře a také překrásné záběry na kouzelné antické město Assos, ve kterém se natáčel. Na svědomí ho mají Selen Bagci, Evren Karabiyik Günaydin a Murat Saraçoglu. Pokud tedy letos nemůžete k moři, pokochejte se jím alespoň s našimi zamilovanými hrdiny.

Romantická komedie Nic není, jak se zdá je na Netflixu od 23. června.

Zdroj: IMDb, Netflix news, Startatle

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.