Nepovedený český Sex ve městě míří na Netflix. Podle diváků je hlavní hrdinka zlatokopka a její protějšek slizký seladon

Eva Lenská
Foto: Bio Illusion

Českým romantickým komediím se na Netflixu daří. Momentálně si skvěle vedou Hádkovi i Střídavka. Již v květnu se však můžeme těšit na další várku romantiky i legrace. Střelená komedie Za vším hledej ženu láká na sladkou pomstu tří kamarádek, vztahové peripetie a lehce opelichaného Marka Vašuta.

Půvabná Alex (Hana Vagnerová), sympatická Marta (Tereza Rychlá) a svéhlavá Irena (Alžbeta Stanková) spolu řeší všechno. Muže, práci i další radosti a starosti. Každá je jiná a každá má také jiný osud i pohled na život. Přesto mezi nimi panuje pevné pouto, které nemůže nic přetrhnout. Každá po něčem touží. Irena by chtěla vlastní dům, Marta místo práce v lékárně práci v rádiu a Alex bezva chlapa a normální vztah. Jednoho mužskýho sice má, ale jako na potvoru se bláznivě zamiluje do postaršího šéfa velké firmy.

ČTĚTE TAKÉ: Češi zase válcují Netflix. Nejsledovanějším filmům kralují rovnou 4 české hity včetně naprostého pokladu

Kapánek opotřebovaný, leč pořád charismatický Albert (Marek Vašut) má však poněkud tvrdší skořápku. Ačkoli si rád zaflirtuje a nějaká bokovka mu nevadí, do vážného vztahu se nehrne. Když Alex ublíží, její kámošky vymyslí rafinovanou pomstu. Jenže osud je plný nečekaných překvapení a všechno se nakonec úplně zamotá…

Bláznivou komedii, která měla v kinech premiéru loni v říjnu, má na svědomí režisér Miloslav Šmídmajer. Scénář napsala scenáristka a spisovatelka Dagmar Šťastná. Kromě uvedených herců si v ní zahráli také Zlata Adamovská, Daniela Kolářová, Igor Orozovič, Albert Čuba, Marek Němec a Miroslav Táborský.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Štěpán Kozub navštěvoval autistické centrum, já to z rodiny znala z blízka, říká Veronika Žilková v rozhovoru o filmu Spolu

Na ČSFD bohužel snímek moc nezabodoval. Diváci mu dali pouhých 47 % a vesměs nadávali hrdince do zlatokopek a hrdinovi do slizkých seladonů. Pány nadchla alespoň krása Hany Vagnerove a dámy připustily, že k žehlení to jde. Uvedení na Netflixu však ještě může ledacos změnit.

Hana Vagnerová o snímku řekla:Je to film, který by vám měl udělat dobře. Anebo jak já říkám, zabalit vás do takové cukrové vaty. Ukázat svět z takových měkčích úhlů.“ Poměrně vkusné sexuální scény se jí natáčely dobře. „Marek Vašut je profesionál, takže jsme to zvládli v pohodě a nebylo kolem toho žádné haló, přiznala spokojeně. A jestli se jí ho nakonec coby Alex podařilo uhnat? Na to se už budete muset podívat sami.

Česká komedie Za vším hledej ženu bude na Netflixu dostupná 20. května.

Zdroj: ČSFD, totalfilm, Bio Illusion

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.