Vánoční romance Princezna z cukrárny se vrací. Vanessa Hudgens si opět střihne trojroli

Foto: Mark Mainz/Netflix © 2021

Oblíbená vánoční romance Princezna z cukrárny (Princess Switch) se na Netflix vrací i letos. Vanessa Hudgens bude mít v posledním díle trilogie plné ruce práce. Co ji čeká tentokrát?

Princezna z cukrárny 3: Hvězdná romance se na Netflixu objeví už 18. listopadu. Vanessa Hudgens si zopakuje své role tří samostatných postav – královny Margaret, princezny Stacy a Margaretiny sestřenice Fiony.

Trilogie Princezna z cukrárny vypráví o Stacy De Novo, cukrářce z Chicaga, a lady Margaret Delacourt, které se rozhodnou vyměnit si role poté, co zjistí, jak moc jsou si podobné. Obě přizpůsobí svůj vzhled a způsoby té druhé, aby oklamaly své okolí.

„Jsou tam dvě postavy, které se pak vymění, takže když jsem se snažila zjistit, jestli jsem zrovna Američanka, která se snaží být Britkou, nebo Britka, která předstírá, že je Američanka, nastala často dost matoucí situace,“ přiznala Vanessa Hudgens v roce 2018 pro magazín PEOPLE.

Foto: Mark Mainz/Netflix © 2021

Ve druhém díle se vše ještě zkomplikovalo, když musela herečka ztvárnit rovnou tři postavy.  Tou třetí byla Fiona Pembroke (sestřenice Margaret), která se snažila zmocnit koruny. Tentokrát však bude Fiona na jejich straně. Ani tak ale nebude nouze o drama.

„Když je ukradena neocenitelná vánoční relikvie, Margaret a Stacy požádají o pomoc Fionu, aby ji znovu získaly a oživily jiskru vánoční romantiky,“ napsal Netflix na svém Twitteru.

Zdroje: ČSFD, Twitter Netflixu, PEOPLE

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.