Mrazivý psychologický thriller způsobí na Netflixu pořádný Randál. Matthias odhalí temnou minulost svého dementního otce

Eva Lenská
Foto: Nattida-Jayne Kanyachalao / Caviar / Netflix

Temná rodinná tajemství by se asi měla nechávat hluboko zakopaná tak sto sáhů pod zemí, jenže člověku to nedá… Právě o podobný problém půjde v novém belgickém psychologickém thrilleru s názvem Randál (Noise), který v březnu uvidíte na Netflixu. Už teď se můžete začít buď těšit, nebo bát.

Temný thriller vypráví příběh Matthiase (Ward Kerremans), influencera a mladého rodiče novorozeného Julia, který odhalí temné tajemství z minulosti svého dementního otce. Pustí se do důkladného pátrání, které následně otevře Pandořinu skříňku tajemství a rozplétá více rodinných dramat, než očekával.

Matthiasova manželka Liv (Sallie Harmsen) je celou situací hluboce znepokojena a hodlá udělat vše, co je v jejích silách, aby o svého manžela nepřišla, ale není už příliš pozdě? Co může skrývat stará továrna? Některé věci je lepší nevytahovat…

TAKÉ JSME PSALI: Anthony Hopkins za roli dementního otce dostal Oscara. Oceňované drama teď míří na Netflix

Díky bezproblémové spolupráci s tvůrci, společností Caviar a Netflixem se scénář rozvinul v psychologický thriller, který máme před sebou. Hlavnímu hrdinovi se toho v osobním životě děje hodně, když odhalí velké tajemství o minulosti svého otce. Matthias je fascinující a náročná postava, což mi umožňuje přistupovat k roli jedinečným způsobem,“ řekl během natáčení Ward Kerremans.

TAKÉ JSME PSALI: První řecký seriál míří na Netflix: Mysteriózní krimi bude plné domácího násilí a žhavých scén

Děsivý snímek o délce 89 minut režíroval režisér Steffen Geypens, který se spolu s Robinem Kerremansem a Hasse Steenssensem podílel i na scénáři.

Pořádný Randál (Noise) bude na Netflixu už 17. března.

Zdroj: IMDb, The Euro TV Place, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Karel Boháček

    Asi největší zklamání. Roztahaný začátek a strašně rychlý konec, takřka bez vysvětlení oč tu vlastně šlo. Třeba : zabití bratra manželky - bez trestu ? Kilometry chodeb - má to logiku ? Proč ? Dávám 10% jen za výkon herců.