Psala o něm pikantnosti na blog a pak na to přišla celá škola. Nový indonéský film vypráví o první lásce a nástrahách internetu

Eva Lenská
Foto: Netflix

Bujná fantazie může být někdy na škodu. Stejně tak se člověk může dostat do problémů, když se zapomene odhlásit z počítače. Právě o tom bude vyprávět nový indonéský snímek Milý Davide (Dear David) na Netflixu.

Studentka Laras (Shenina Cinnamon) dostala stipendium a její rodiče jsou na ni právem pyšní. Ačkoli ji nikdy nenutili, aby ve studiu pokračovala, ona dál pilně chodí do školy a skrývá jedno malé dráždivé tajemství.

Na první pohled nevinná dívka je platonicky zamilovaná do spolužáka a fotbalové hvězdy Davida (Emir Mahira). Jelikož s ním nemůže chodit doopravdy, vylévá si své srdce na blog. Na jeho stránkách se mění v přitažlivou dračici a vychutnává si všechny pikantní příchutě tajné lásky.

Jednoho dne se zapomene odhlásit ze školního počítače a malér je na světě! O divokých fantaziích neznámé studentky si brzy začnou vyprávět žáci i učitelé. Larasina pověst vynikající studentky může být raz dva fuč!

Indonéský film o první lásce a záludnostech internetu má na svědomí režisér a scénárista Lucky Kuswandi, který pro Netflix natočil už snímek Ali a královny.

Romantický snímek Milý Davide bude na Netflixu dostupný 9. února.

Zdroj: Netflix, IMDb, Indonesia Post English

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.