Na Netflix míří zvrácená a temná indická komedie Moniko, miláčku: Těšte se na vražedné spiknutí i přitažlivé ženy

Eva Lenská
Foto: Netflix

Na Netflix míří další novinka z Indie. Temná komedie Moniko, miláčku (Monica, O My Darling) je o vraždě, spiknutí i nebezpečné sexy ženě. Fanoušci bollywoodských trháků a hvězd si určitě přijdou na své.

Mladý a tak trochu ujetý Jayant Arkhedkar (Jayant Arkhedkar) se vlastní vinou zaplete do pěkně ošklivé šlamastyky, kterou si sám způsobil. Začne ho totiž vydírat svůdná femme fatale Monica (Huma Qureshi), která měla poměr nejen s ním, ale i s mnoha jinými muži.

Aby se muži i Jayant dostali z průšvihu, uzavřou spojenectví a rozhodnou se, že Monicu zavraždí. Jenže pak se objeví policistka Naidu (Radhika Apte), která při vyšetřování označí nebohého Jayanta hlavního podezřelého.

Temnou komedii natočil režisér Vasan Bala, který pro Netflix uvedl: „Monica, O My Darling je pro mě projektem snů, a proto se nemohu dočkat, až všechny pobavíme touto zvrácenou krimi komedií překypující tajemstvím a dramatem. Přivést tento jedinečný příběh k životu společně s našimi skvělými herci bylo pro mě i pro Netflix naprostým potěšením.“

Ve filmu o délce 129 minut si zahráli také Sukant Goel, Zayn Marie Khan, Akansha Ranjan Kapoor a Sikandar Kher. Titulní píseň Yeh Ek Zindag má na svědomí Anupama Chakraborty Shrivastava.

Sexy Monica začne na Netflixu řádit už 11. listopadu. Těšte se na jízlivý humor, nevybíravý slovník hrdinů a spoustu bezvadných komických scén.

Zdroj: india ahead

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.