Hvězda Stranger Things si možná v Avengers: Secret Wars zahraje Iron Mana

Foto: Bontonfilm/Marvel Studios

Tony Stark alias Iron Man zemřel ve filmu Avengers: End Game. Nyní se však šíří zprávy o tom, že by se mohl znovu objevit ve filmu Avengers: Secret Wars, který je v plánu na rok 2026. Objevit by se tam měla jeho mladší verze a hodně se kolem toho mluví o hvězdě Strager Things.

Smrt Iron Mana Roberta Downeyho Jr. v Avengers: Endgame (2019) se stala pro MCU zlomem. Mnozí fanoušci mluví o tom, že filmy Avengers už nejsou, co bývaly, a Tony Stark se svou arogancí a specifickým smyslem pro humor všem chybí. Excentrický miliardář se ale možná znovu objeví na filmovém plátně!

Mluví se o tom, že postavu Tonyho Starka budeme moci vidět připravovaném filmu Avengers: Secret Wars, ale nebude ho ztvárňovat zkušený herec Robert Downey Jr. Roli. Roli, o níž je řeč, by podle Fandom Wire mohla dostat současná vycházející hvězda Joseph Quinn. Herec je známý rolí Eddieho Munsona ve 4. řadě Stranger Things od Netflixu.

Foto: Tina Rowden/Netflix

Nelze si nevšimnout, že je mnoho podobností, které s Robertem Downeym Jr. sdílí. Joseph Quinn je pravděpodobnou volbou pro jakoukoli budoucí roli mladého Tonyho Starka. Oba herci sdílejí podobné rysy obličeje, což by mohlo Josephu Quinnovi pomoci získat roli v budoucích projektech MCU.

Podle Animated Times Marvel údajně hledá herce ve věku kolem dvaceti nebo třiceti let, který by Starka zahrál, a Joseph Quinn do toho velice dobře pasuje.

Zdroje: Fandom Wire, Animated Times

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Pokorna Tereza

    Dobrý den nevím co to je za blbost ale Iron Man je jen jeden a to je Robert Downey Jr. a nikdo jiný nevím jak to vezmou jeho fanoušci ale za mě je to blbost. 😡😡😡🤬🤬🤬🤬