Nový mrazivý thriller od režiséra Příběhu služebnice: Mila Kunis v něm bude Nejšťastnější holkou pod sluncem

Eva Lenská
Foto: Sabrina Lantos/Netflix

Co vznikne, když se spojí nadaná herečka Mila Kunis, režisér populárního Příběhu služebnice a autorka bestsellerů Jessica Knoll? Kupodivu temný mysteriózní thriller plný tajemství. Zlo však vykvete v zahrádce zalité šťastným sluncem.

Ani FaNelli (Mila Kunis) má zdánlivě všechno: skvělou práci v redakci časopisu, záviděníhodnou postavu, dokonalý šatník a pohledného snoubence Lukea (Finn Wittrock), jenž pochází z významné rodiny s modrou krví. Jenže není to všechno jen výmysl, za kterým se ledacos schová? Tato okleštěná dokonalost byla totiž pečlivě vytvořena ve snaze distancovat se od šokující, špinavé minulosti.

Co tak strašného se stalo na prestižní střední škole, kterou Ani coby TifAni navštěvovala? Právě po tom pátrá režisér (Dalmar Abuzeid), který o temném školním incidentu natáčí kriminální dokument.

Vyptává se Ani, zda byla hrdinka nebo komplic, a všechno vede k tomu, že se na její minulost začne vyptávat i snoubenec. A když zoufalé ženě začne vyhrožovat i bývalý spolužák, mění se veškeré pozlátko a dokonalý život v trosky. Ani se cítí jako panenka na klíček. Když ji natáhnete, řekne přesně to, co chcete slyšet. Ale co vlastně? Jaké tajemství skrývá a je skutečně tak děsivé?

Thriller natočil režisér Mike Barker podle stejnojmenného bestselleru Jessicy Knoll, který vyšel v roce 2016 i v češtině. Mladší verzi Ani ztvárnila Chiara Aurelia a ve filmu si zahrála také Jennifer Beals, známá z ikonického hudebního filmu Flashdance.

Snímek se natáčel v Torontu a New Yorku. Na Netflixu bude dostupný 7. října s českým dabingem i titulky.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.