Za rozchod Jennifer Lopez a Bena Afflecka mohly různé závislosti. Na Voyo dorazil dokument o jejich bouřlivém vztahu

Foto: Voyo

Zdá se, že Jennifer Lopez dělá vše proto, aby se psalo o čemkoliv jiném než o jejím rozvodu s Benem Affleckem. Veškeré snahy jsou však marné, protože fanoušci bulvár, drby a hlavně toto ikonické duo milují. Zájmu využil zpravodajský server TMZ, jenž se na bývalý pár zaměřil v jedné epizodě své populární dokumentární série. Díl s názvem J. Lo a Ben: Přehlédnutá varování si můžete nyní pustit na Voyo.

Oblíbená zpěvačka a herečka Jennifer Lopez nedávno zazářila na premiéře nového sportovního dramatu Unstoppable v Benátkách. I přesto, že na akci dorazila ve vyzývavých stříbrných šatech a k tomu „naostro“, pozornost od jejího hojně diskutovaného rozvodu s Benem Affleckem se jí odvrátit nepodařilo.

Streamovací platforma Voyo nyní tuzemským a slovenským divákům nabízí nový kousek z dílny zpravodajského webu TMZ, který informuje o hvězdách ze showbyznysu a jejich případných skandálech. V dokumentárním cyklu, jehož první díl se dostal na obrazovky na začátku letošního roku, odkrývá příběhy celebrit, které jsou často něčím kontroverzní a přináší také exkluzivní rozhovory, záběry či informace.

ČTĚTE TAKÉ: 5 OSUDOVÝCH MUŽŮ V ŽIVOTĚ JENNIFER LOPEZ: OD ČÍŠNÍKA PO STAROU LÁSKU

Foto: 2003 Columbia Pictures

Po epizodách o rapperovi Kanye Westovi či zpěvačce Taylor Swift se tvůrci zaměřili na zmiňovanou dvojici. Díl s názvem J. Lo a Ben: Přehlédnutí varování zkoumá, proč bylo manželství mezi hvězdným párem, který se k sobě v roce 2021 po téměř dvaceti letech vrátil, odsouzeno k záhubě už od samého začátku.

Stará láska nerezaví. Nebo?

Ačkoliv se fanoušci mohli po velkém shledání JLo a Afflecka zbláznit, protože jejich láska vypadala jako z pohádky, tvůrci dokumentu nyní upozorňují, že varovné kontrolky v jejich vztahu blikaly téměř ihned. Divákům nabízí neotřelý pohled na momenty a klíčové události, které jisté problémy naznačovaly už dříve. To vše skrz rozhovory s experty, ale i blízkými a kolegy těchto dvou ikon zábavního průmyslu.

PSALI JSME: HERCI, KTEŘÍ BYLI SPOLUBYDLÍCÍMI: MATT DAMON NEPLATIL NÁJEM, GWYNETH PALTROW ZASE UKRADLA ROLI NEJLEPŠÍ KAMARÁDCE A DOSTALA ZA NI OSCARA

Podle odborníků byla na vině nejen Affleckova závislost na alkoholu a hazardu, ale své démony má také Lopez. Ta je dle jejich slov pravděpodobně závislá na lásce a potřebuje být neustále zadaná. I proto se bez rozmyslu po rozchodu vždy po hlavě vrhá do náručí nových partnerů. Kromě toho jejich společný život čelil konstantnímu tlaku ze strany médií i veřejnosti a střet zažívaly také jejich specifické a velmi odlišné povahy.

Zdroje: Voyo, Kinobox, TV Nova

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.