Série, která vám nedá spát. Netflix přichází dalšími díly skutečných zločinů o hrůzu nahánějících sousedech

Foto: Netflix

Vyžíváte se v dokumentech o skutečných zločinech? Netflix pro vás chystá další nálož šílených a většinou velmi děsivých příběhů o těch nejhorších spolubydlících, jaké si jen dovedete představit. Dokumentární seriál Nejhorší spolubydlící (Worst Roommate Ever) v roce 2022 nedala mnohým divákům spát. Nyní přichází druhá řada.

Dokumentární seriál Nejhorší spolubydlící, jehož první řada na Netflixu vyšla 1. března 2022, se zabývá děsivými případy vražd. Pachateli jsou vždy lidé, kteří s obětmi bydleli ve stejném domě. Jedním z nejznepokojivějších případů první řady byla na první pohled neškodná postarší žena jménem Dorothea Puente. Šlo o milou starou dámu, která se navenek tvářila jako filantropka, co se jen snažila pomáhat ostatním, přestože byla sériovým vrahem.

I druhá řada dokumentu Nejhorší spolubydlící, která dorazí na Netflix 26. června se čtyřmi díly, upozorňuje na trýznivé příběhy zdánlivě neškodných spolubydlících, kteří se pro své nic netušící oběti proměňují ve skutečné noční můry, když jsou odhaleny jejich zlověstné a někdy dokonce násilné úmysly.

TAKÉ JSME PSALI: MRAZIVÁ MINISÉRIE NATOČENÁ PODLE SKUTEČNOSTI ZNECHUTILA DIVÁKY NETFLIXU. SKUTEČNÝ PŘÍPAD ASUNTA JE VŠAK JEŠTĚ HORŠÍ

V upoutávce můžeme vidět muže, který mluví o jakémsi spolubydlícím Scottovi, který se nestěhoval do domu se svými psy a dělal zvláštní věci. „Někdy mi jen otevřel dveře a rychle zavřel, když jsem psal. Pak jsem vyšel naštvaně ze svého pokoje a řekl: „Co to děláš? Příště zaklepej!“ A on řekl: „Jen chci vědět, jestli jsi doma, nebo ne.“ Nebo přišel dovnitř a jakoby něco srazil z prádelníku. A pak vyběhl ze dveří, než jsem měl šanci se pořádně probudit a uvědomit si, co se stalo,“ vypráví. Jak ale známe příběhy z první řady, tohle je jen velmi malá a neškodná upoutávka na to, co se zřejmě bude dít dál.

Zdroje: Netflix, Upoutávka, první řada dokumentární série Nejhorší spolubydlící

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.