Nejsem oběť, ale přeživší, říká Pamela Anderson o novém dokumentu, který ji ukáže tak, jak ji ještě neznáte

Foto: Netflix

Herečka a modelka Pamela Anderson se v dokumentu Pamela: Příběh lásky (Pamela: A love story) ukáže ve zcela novém světle. Film režírovaný Ryanem Whitem obsahuje dosud neviděné záběry a exkluzivní rozhovory.

Hvězda Pobřežní hlídky? Kanadská ikona? Ochránkyně zvířat? Modelka Playboye? Stálice bulvárních plátků devadesátých let? Zapomeňte na to, co si myslíte, že víte o Pamele Anderson. Nový dokument Netflixu se pokouší prozkoumat každý aspekt života ženy, která byla v centru pozornosti – v dobrém i zlém – více než 30 let.

Pamela Anderson je ten druh celebrity, o kterém si každý myslí, že ho zná zevnitř i navenek. Nebo na ni má alespoň nějaký svůj názor. Od Pobřežní hlídky přes její vztah s Tommym Leem až po nechvalně známou krádež sexuálních nahrávek, která navždy změnila její život i kariéru. To vše a mnohem víc uvidíte v novém dokumentu režiséra Ryana Whita.

Foto: Netflix

Její život se z velké části odehrával na veřejné scéně, ale Pamela: Příběh lásky je mnohem víc než jen příběh o Pamele. Ona sama ho totiž vypráví. Nyní ve svých 50 letech prozrazuje intimní, dříve nesdílené podrobnosti o svém raném životě v Ladysmith v Britské Kolumbii a cestě ke slávě v roli modelky a herečky. Vypráví také o své celoživotní snaze najít lásku, která vedla k jejím extrémně medializovaným a často turbulentním románkům.

„Když lásku nehledáš, ona si najde tebe. A myslím, že mě je snadné najít,“ řekla pro Tudum a vysvětluje, že převzít kontrolu nad vlastním osudem bylo zastrašujícím, ale nezbytným krokem ke sdílení svého nejpravdivějšího a nefiltrovaného já se světem. „Nejsem oběť, ale přeživší… a jsem naživu, abych mohl vyprávět skutečný příběh,“ říká Pamela Anderson.

V dokumentu uvidíme nikdy nezveřejněné osobní fotografie nebo záznamy z deníku. Pamela Anderson se rozpovídá o tom, co skutečně znamená být ikonou, sexsymbolem, herečkou a matkou dvou dětí.

Dokument Pamela: Příběh lásky uvede Netflix 31. ledna.

Foto: Netflix

Zdroje: Tudum, Stylist, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.