Nový seriál pro milovníky kriminálek: Inspektorka Ku bude muset dopadnout mladou sériovou vražedkyni

Eva Lenská
Foto: JTBC

S jihokorejskými seriály na Netflixu se poslední dobou roztrhl pytel. Na řadu přichází další. Jmenuje se Inspektorka Ku a půjde tedy, jak už název napovídá, o vyšetřování zločinů.

Kdo má rád krimi, silné ženské hrdinky a k tomu i jihokorejské seriály, přijde si na své. Nový seriál Inspektorka Ku (Inspector Koo) slibuje napětí a dokonale naaranžované vraždy.

Ku Kyung Yi má čtyřicet let a je to odvážná a inteligentní žena. Kdysi bývala policistkou, ale nyní pracuje jako vyšetřovatelka v pojišťovnictví a soukromý detektiv. Díky své chytrosti a vynikající intuici řeší s úspěchem případy, které jsou často maskovány jako nehody. Nakonec ji však čeká velká výzva! Musí se postavit studentce, která je zároveň tajný sériový vrah.

Seriál natočil režisér Lee Jung Heum. Ten během tiskové konference k seriálu požádal diváky, aby se nenechali příliš vyvést z míry v prvních 30 minutách úvodní epizody. Hlavní hrdinku ztvárnila Lee Young Ae, jedna z nejlepších korejských hereček, která se však po porodu dvojčat v roce 2011 věnuje herecké kariéře jen sporadicky.

Důležitou roli má v seriálu i šestadvacetiletá Kim Hye Jun, kterou znají především diváci populárního seriálu Království zombie, kde hrála královnu Cho. Další postavy v seriálu ztvárnili Kim Hae Sook, Kwak Sun Young, Baek Sung Chul a Jo Hyun Chul.

Seriál má 12 epizod a na Netflixu ho můžete sledovat od 11. prosince.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.