Buňky se v Americe otevřely už posedmé. Láska je slepá 7 je na Netflixu a slibuje velké drama

Kristyna Dvorackova
Foto: Netflix

Sedmá sezóna reality show Láska je slepá (Love is Blind) se odehrává ve Washingtonu, D.C., a sleduje nové nezadané, kteří se snaží navázat emocionální spojení, aniž by se někdy viděli. Premiéra proběhla 2. října 2024 a nová řada obsahuje celkem dvanáct epizod, které bude Netflix postupně vydávat následující čtyři týdny. V buňkách mají účastníci hluboké rozhovory, které vedou k budování vztahů. Někteří se dokonce zasnoubí, aniž by se setkali tváří v tvář.

Netflix v aktuální sezóně pořadu Láska je slepá slibuje hodně dramatických momentů, včetně milostných trojúhelníků a nečekaných zvratů, když se páry přesunou z buněk do skutečného světa, aby otestovaly své emocionální spojení. Obsazeno je 28 nezadaných lidí z různých koutů Ameriky a nejrůznějších profesí, jako je například realitní makléř, obchodník s uměním, advokát nebo fyzik.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: NOVÝ MEGAHIT NETFLIXU SE CHYSTÁ PŘEPISOVAT TABULKY. AKČNÍ THRILLER NAPROSTO BOŘÍ SLEDOVANOST

Recenze reality show Láska je slepá 7

Vždy mi dva nebo tři díly trvá než si vytvořím k postavám nějaký vztah. Na každé části reality show Love is Blind mě baví něco jiného. V prvních dílech mě fascinuje, jak se lidé poznávají a otevírají navzájem i přes to, že nemají tušení, jaký je jejich vzhled, národnost či například výška. A poté se stejnou nervozitou, jakou v sobě mají účastnící, čekám na jejich reakce při jejích prvním shledání.

Letošní série slibuje mnoho dramat, které mají právě po těchto prvních setkáních a společně strávených chvílích přijít. První dny v buňkách se zdají být poklidné. Lidé se poznávají a postupně se z některých stávají páry. Až ve druhém díle přichází první žádost o ruku.

Ve třetím díle už diváci pravděpodobně budou mít své oblíbence. Já jsem si velice oblíbila Ramsese a Marrisu, která randí také s Bohdanem, takže má před sebou těžké rozhodování. Ale chemie, která je mezi ní a Ramsesem, cítím přes obrazovku i já.

Leo mi od začátku nesedí a myslím si, že on bude jeden z těch, kteří budou součástí nějakého milostného trojúhelníku. Už jen to, že v podstatě v každé větě zmiňuje, jak je finančně zaopatřený. Pak tu máme Hannah, o které úplně nevím, co si myslet. Chvíli se mi zdá, že je její chování upřímné a pak najednou řekne něco, co naznačuje, že je v show buď kvůli slávě nebo hledá manžela, který jí zaopatří. A jak asi dopadne spojení těchto dvou lidí? To teprve uvidíme. Podle mého názoru to buňkami nekončí. O Hannah má zájem také Nick, který ji nakonec požádá o ruku. A my můžeme jen doufat, že Nick udělal správné rozhodnutí a nebude litovat.

Leo má celou dobu ještě jednu volbu, a tou je Brittany. Která má i přes všechno drama s Hannah o Leo stále zájem. Nebo ne? Velice zajímavé spojení je mezi Monicou a Stephenem. Jsem velice zvědavá na to, jaká bude jejich cesta mimo buňky. Přeci jen jsou v mnoha věcech odlišní a brzy by se z těchto odlišností mohly stát překážky.

Toto nejsou jediné páry, které se v reality show Láska je slepá objeví, ale věřím, že tato jména budou během následujících dílů rezonovat mezi diváky nejvíc. Všem zasnoubeným párům začínají líbánky v Mexiku. Vždy nebude vše růžové, čeká je totiž první společná párty, která může probudit první pochybnosti.

Zdroje: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.