Fanoušci Stranger Things šílí. Fotky ze svatby Millie Bobby Brown baví internet. Herečku oddal seriálový kolega

Foto: Danny Kasirye / Tudum / Netflix

Ačkoliv si na velké finále oblíbeného seriálu Stranger Things budou muset diváci ještě chvíli počkat, čas od času jim tvůrci přeci jen udělají radost. Naposledy to byla představitelka hlavní role Millie Bobby Brown, která světu s chutí ukázala své svatební fotky, jež pobavily i dojaly všechny fanoušky. Na dvacetiletou herečku a jejího nastávajícího před oltářem totiž nečekal nikdo jiný, než její seriálový „Papa“.

Na fotky z očekávané svatby mladičké herečky a Jakea Bongiovioho se fanoušci těšili už od jejich zasnoubení v dubnu 2023. Za oponu jejich velkého dne ale Brown dala nahlédnout až po více než čtyřech měsících.

Karusel několika vzpomínek sdílela umělkyně na svůj Instagram s popiskem „forever and always, your wife“. Její manžel na oplátku udělal to samé, pouze nahradil poslední slovo výrazem „husband“. A přesto, že dámy byly zvědavé zejména na Millie svatební róbu, skalní fanoušky Stranger Things potěšila jedna konkrétní fotka.

ČTĚTE TAKÉ: FINÁLE STRANGER THINGS SE BLÍŽÍ. BUDE TEMNĚJŠÍ, AKČNĚJŠÍ A PŘIPRAVTE SE NA VELKOLEPÉ ROZLOUČENÍ S UPSIDE DOWN

Zamilovaný pár totiž očividně oddal Brown herecký kolega Matthew Modine, což mnohé milovníky Upside Down dojalo k slzám. Divákům se Modine vryl do paměti jako hlavní záporák „Papa“, jenž seriál doprovází už od druhé řady. Pod instagramovým příspěvkem se kromě hravého komentáře od Modinea objevilo také množství gratulací z rukou dalších hvězd, mezi kterými je například Noah Schnapp nebo Gregg Sulkin.

První zvěsti o tom, že Brown a Bongiovi tvoří pár se objevily v červnu 2021. Pár měsíců poté hvězdy jejich vztah samy potvrdily. Brown kvůli zásnubám v brzkém věku čelila velké kritice. Pro časopis Glamour se proto loni nechala slyšet, co si o celém konceptu manželství vlastně myslí.

„Vždycky jsem chtěla být hlavně máma. Přesně taková, jakou mám já. Nikdy nebyl můj záměr stát se manželkou. Ale poté, co jsem potkala Jakea, jsem zjistila, že on o žádný stereotypní obraz ženy nestojí a že chce, abych si v životě dělala své věci a on mě u toho jen bude držet za ruku. V tu chvíli jsem si řekla, že tohle rozhodně chci,“ vysvětlila.

Zdroje: Instagram, People, Elle, Glamour

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.