2. řada Hry na oliheň v nové ukázce rozjíždí smrtící hru na plné obrátky. Bude zajímavější než všechny teorie diváků

Eva Lenská
Foto: Juhan Noh/Netflix

Pokud patříte k těm, koho v roce 2021 fascinoval úspěšný jihokorejský seriál Hra na oliheň (Squid Game), určitě se už nemůžete dočkat druhé řady. Její premiéra se blíží, bude přímo smrtícím vánočním dárkem. Na co se můžete těšit? Dnes tu pro vás máme speciální teaser a k tomu ještě video s herci, kteří rozebírají teorie fanoušků z celého světa.

Tři roky po vítězství ve Squid Game se hráč 456 vzdal cesty do Států a vrací se s novým předsevzetím v hlavě. Gi-hun (Lee Jung-jae) se znovu ponoří do tajemné hry o přežití a odstartuje další hru na život a na smrt s novými účastníky, kteří se sešli, aby vyhráli cenu 45,6 miliardy wonů.

Teaser na 2. řadu Squid Game

Gi-hun je v defenzivním postoji, tváří v tvář Front Manovi (Lee Byung-hun). Ikoničtí růžoví strážci se ukazují za doprovodu hravé, ale strašidelné hudby. Pohled na známou pokladničku plnou peněz připomene divákům výhru ve vysoké sázce. Speciální teaser trailer končí dynamickou akční sekvencí, v níž je Gi-hun ve své typické zelené teplákové soupravě připraven na novou kapitolu.

ČTĚTE TAKÉ: NETFLIX LÁKÁ NA KRVAVOU 2. ŘADU HRY NA OLIHEŇ, SPOILERUJE ONE PIECE, SLIBUJE POŘÁDNĚ NAPÍNAVÝ THRILLER A DALŠÍ NOVINKY Z GEEKED WEEKU

Teorie fanoušků

Fanoušci z celého světa mají spoustu teorií na téma, co se odehraje ve 2. řadě. Netflix proto vydal na YouTube Netflixu video, kde herci Lee Jung-jae, Lee Byung-hun a Wi Ha-jun tyto teorie rozebírají a zkouší na ně odpovědět. Je například možné, že by Lee Byung-hun ve 2. řadě předal roli Bílého koně (Front Man) Song Gi-hunovi a stal se VIP se zvířecí maskou? Něco takového má podle zmíněného herce k příběhu dost daleko. „Já jsem vůdcem rád,“ řekl na rovinu ve videu.

Diváci si taky přejí, aby se do hry zapojili lichváři, které by měl Gi-hun ze msty zabít. Stane se tak? Lee Jung-jae zavtipkoval, že jeho postava je příliš dobrosrdečná, ukázka tomu však poněkud odporuje. A co třeba analogie se sportovním festivalem? Budou ve druhé řadě účastníci z jiných zemí, a dočkáme se tak i zahraničních her? Bohužel ne. Podle Lee Byung-huna bude ve 2. řadě her spoustu, ale všechny budou korejské. Jisté ale je, že se bude ještě více umírat a o brutální a smrtící scény nebude nouze.

Druhá série globálního fenoménu Hry na oliheň bude mít premiéru 26. prosince pouze na Netflixu.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.