Druhá řada Hry na oliheň přichází s novou upoutávkou. Představuje první pohled na nové hráče

Foto: Netflix

Fanoušci seriálu Hra na oliheň (Squid Game) už netrpělivě čekají na druhou řadu jihokorejského seriálu. Ta by měla dorazit už 26. prosince. Netflix diváky láká na velkolepou podívanou další upoutávkou, ve které přináší první pohled na hráče.

Druhá řada seriálu Hra na oliheň už se blíží. Nedávno Netflix přišel se zprávou, že pokračování smrtelné hry započne už 26. prosince. Pokud bude druhá řada alespoň z části tak brutální jako ta první, čekají nás pořádně krvavé Vánoce. Zároveň Netflix oznámil, že v roce 2025 vydá ještě třetí řadu, která celou jihokorejskou sérii završí.

Dnes na svůj YouTube kanál Netflix poslal další upoutávku, která má diváky na druhou řadu série Hra na oliheň navnadit. Ta obsahuje první pohled na nové hráče. Ačkoliv kromě čísel se toho o nich vlastně moc zatím nedozvíme. Jendo je ale jisté, bude mezi nimi také Lee Jung-jae, který se vrací jako Seong Gi-Hun. Aby hru ukončil, musí do ní znovu vstoupit. Bude hrát opět pod číslem 456.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: TICHO PO PĚŠINĚ JE TEMNÝ THRILLER S MRAZIVOU ATMOSFÉROU. NETFLIX SLIBUJE, ŽE VÁM Z NĚJ BUDE TUHNOUT KREV V ŽILÁCH

Je jasné, že tentokrát do hry Seong Gi-Hun vstoupí jako vážnější postava a bude se snažit hledat pomstu. Tři roky po vítězství ve Hře na oliheň je odhodlán najít lidi, kteří za hrou stojí, a ukončit jejich krutý sport. S využitím tohoto jmění na financování svého pátrání začíná Gi-hun na tom nejzřejmějším místě: hledá muže v obleku, který hraje ddakji v metru. Když však jeho úsilí konečně přinese výsledky, ukáže se, že cesta k likvidaci organizace je smrtelnější, než si představoval.

ČTĚTE TAKÉ: VE ŠKOLE CUDNOSTI SE NESMÍ RANDIT: NA NETFLIX MÍŘÍ SERIÁL O ODVÁŽNÉ STUDENTCE, KTERÁ SE STANE HLÍDAČKOU LÁSKY A CHRÁNÍ DRUHÉ PŘED VYLOUČENÍM

Své role z první řady Squid Game si kromě Lee Jung-jae zopakují Lee Byung-hun, Wi Ha-jun a Gong Yoo. Přichází však i řada nových tváří. Mezi nimi jsou například Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri a Won Ji-an, kteří v nové sezóně doplňují soubor barvitých postav.

První řada seriálu Hra na oliheň se zapsala ho historie jako nejsledovanější neanglicky mluvený seriál Netflixu s 265,2 miliony zhlédnutími a 2,2, miliardami zhlédnutých hodin. Své fanoušky si našla i v Česku a stala se velmi oblíbeným seriálem. O tom svědčí například i hodnocení na Kinoboxu, kde má Hra na oliheň 82 %.

Zdroje: Netflix, Trailer, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 82 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.