Skutečný případ, ze kterého vám bude zle, nebo akční nářez s Halle Berry aneb novinky na Netflixu tohoto týdne

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Venku pomalu padají teplotní rekordy, které mnozí z nás špatně zvládají, což jen vybízí k tomu, abychom si někde ve stínu užívali sledování novinek. Tentokrát Netflix vsadil na první polovinu nové řady úspěšného seriálu a řádění hvězdných hereckých hvězd v novém akčním filmu. Kromě toho si pro nás připravil zajímavé dokumenty.

Americká vražda: Laci Petersonová (American Murder: Laci Peterson)

Nový dokumentární seriál vypráví příběh mladé těhotné ženy, která zmizela na Štědrý den roku 2002. Přestože policistům bylo chování jejího manžela okamžitě podezřelé, protože se vzhledem k okolnostem choval velice chladně, rodiče Laci je ujistili, že jsou ukázkovým párem. Netrvalo to dlouho, než se policistům ozvala žena, se kterou Scott v listopadu navázal poměr. Nejprve jí řekl, že je svobodným mužem, přičemž jen pár dní před vánočními svátky prohlásil, že je vdovcem a čekají ho první Vánoce bez jeho ženy. Tělo Laci bylo ve značném stádiu rozkladu nalezeno v dubnu. O den dříve našel pár venčící psa tělíčko donošeného dítěte.

Čtěte více zde.

Dcery (Daughters)

Nový dokumentární snímek, který zabodoval na filmovém festivalu Sundance, vznikal osm let. Sleduje příběh čtyř děvčat připravujících se na významný tanec s jejich otci, kteří jsou ve vězení. Protože Spojené státy postupně od roku 2014 systematicky ukončují možnost setkávání vězňů s jejich rodinnými příslušníky, je v podstatě pro otce a jejich dcery zmiňovaný tanec jedinou možností po letech zažít relativně normální chvíli.

Čtěte více zde.

Emily v Paříži (Emily in Paris) – 1. část 4. řady

Překvapivě jsme se první poloviny čtvrté řady oblíbeného seriálu od tvůrců Sexu ve městě nedočkali kolem Vánoc, ale už nyní. Emily uvidíme opět svobodnou, kdy jí najednou pánové v Paříži budou připadat přitažliví. Nebude si ovšem plnými doušky užívat singl života, ale uvažovat nad tím, jestli chce Gabriela nebo Alfieho. Do toho se budou pořádně rozvíjet příběhy vedlejších postav, kdy například Camille po útěku od oltáře zmizí a nikdo nebude vědět kam.

Čtěte více zde.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: RECENZE 4. ŘADY EMILY V PAŘÍŽI: HLAVNÍ POSTAVA UŽ NEMÁ PŘÍLIŠ CO NABÍDNOUT, DRAMA SE ALE ROZJÍŽDÍ NA VEDLEJŠÍCH FRONTÁCH

Jednotka všedního nasazení (The Union)

Nový akční snímek se těší opravdu hvězdnému obsazení. Halle Berry, Marka Wahlberga a J. K. Simmonse v jednom filmu jen tak neuvidíme. Film ve stylu dělnického Jamese Bonda sleduje Mikea, který v rodném New Jersey žije jednoduchý život stavebního dělníka. Jednoho dne mu do cesty vstoupí jeho bývalá středoškolská láska, která ho vyhledala záměrně, protože ho potřebuje. Ne ovšem v romantické rovině, ale jako členka přísně tajné a krapánek neortodoxní vládní agentury Mikea naverbuje na nebezpečnou zpravodajskou misi. Samozřejmě se ho vůbec neptá, ale rovnou ho unese a následně mu to oznámí.

Čtěte více zde.

Zdroje: Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.