Představitelka Tilley objasnila fanouškům Bridgertonových její skandální pletky. Takové způsoby milování existují od nepaměti, říká

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Třetí řadu seriálu Bridgertonovi (Bridgerton) už jistě každý správný fanoušek viděl, nicméně se o ní stále hovoří. Diváci stále diskutují o pokračování, jisté Michaele, o Benedictovi a jeho skandálních pletkách s krásnou Tilley a jejím přítelem Paulem. Okouzlující svůdnici ztvárnila Hannah New, která se rozhodla objasnit pohnutky a myšlenky své postavy.

Lady Tilley Arnold (Hannah New) byla ve třetí řadě seriálu nepřehlédnutelná. Mohl za to nejen její šarm, ale i nezávislost a na tu dobu pokrokové smýšlení. Liberální přístup k lásce sehrál v seriálu velmi důležitou roli, protože vnesla mezi upjatou smetánku závan svěžího vzduchu a příchuť polyamorie. Zamilovala se do Benedicta (Luke Thompson), ale vášnivé chvilky sdílela i s Paulem (Lucas Aurelio). Vlastně je sdíleli všichni tři dohromady.

„Tilley se na to všechno dívá z hlediska polyamorního vztahu a je otevřená myšlence, že láska mezi kýmkoli a bez ohledu na pohlaví, je láska,“ vysvětlila herečka. „Bylo opravdu důležité uvést, že takové vztahy a takové způsoby milování existují od nepaměti. Když se zaměříte na tehdejší korespondenci mezi ženami, jde v ní často o pikantní věci, ale v televizi je nutně neuvidíte. Na způsobu, jakým byl napsán tento konkrétní děj, je úžasné, že je otevřený a láskyplný. Neexistuje žádný bod, v němž by postavy nebyly autentické,“ pokračovala.

ČTĚTE TAKÉ: Z KOPCE: NOVÝ ROMANTICKÝ FILM NETFIXU PŘINÁŠÍ LETNÍ ATMOSFÉRU A KRÁSY STŘEDOMOŘSKÉHO OSTROVA KYPRU

Foto: Liam Daniel/Netflix

„Opravdu doufám, že to osloví komunitu, protože když se podíváte na polyamorii a na to, jak je nyní vnímána, najde se stále mnoho útoků na rodiny, které žijí v polyamorních vztazích. Příběh není natočený tak, aby byl dráždivý nebo příliš vyzývavý, ale každý okamžik je prodchnutý konceptem souhlasu,“ řekla dále.

Herečka si neužívala jen polyamorii, ale také odvážné a svůdné kostýmy. Jejich tvůrce inspiroval obraz Madame X od Johna Singera Sargeanta. „Při oblékání těchto kostýmů jsem měla pocit, že Tilley je žena, která si váží svého těla a toho, jak vypadá,“ prozradila. „Ve způsobu, jakým se obléká, je vidět hodně sebelásky, protože se nestará o to, co si budou myslet ostatní.“

„Snadno se vcítila do své vlastní smyslnosti a do toho, jak oblékání může tento pocit umocnit. Na ztvárnění takové postavy bylo osvěžující to, že si může dělat, co chce. Je to nezávislá žena, finančně, sexuálně i citově, takže může prostě přijít, pozorovat a užívat si, co smetánka a společnost nabízí, ale nemusí hrát podle pravidel,“ doplnila ještě.

Zdroje: Hello!, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.