Větší událost než letošní olympiáda? Druhá řada Hry na oliheň má být krutou srážkou dvou světů s hromadou napětí

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Letošní olympiáda, která byla zahájena minulý týden, nebude tou jedinou letošní obří událostí. Brutální seriál Hra na oliheň (Squid Game) se před dvěma lety stal popkulturním fenoménem, bylo tedy očekáváno pokračování. Konečně se dočkáváme potvrzení data premiéry a dalších novinek. Hra se znovu rozjede již v prosinci!

Seriál Hra na oliheň (Squid Game) bude mít oficiálně dohromady tři řady. Pokračování příběhu se dočkáme už 26. prosince. Navazující třetí série, která také bude zároveň poslední, bude pak vydána v první polovině roku 2025 a bude mít pravděpodobně 8 epizod.

Natáčení očekávané druhé řady seriálu Hra na oliheň probíhalo od července minulého roku a bylo dokončeno tento červen. Těšit se můžeme dohromady na šest napínavých epizod. Kromě toho Netflix také obnoví kontroverzní reality show Squid Game: The Challenge, která se právě natáčí.

ČTĚTE TAKÉ: Diváky pobuřuje reality show Hra na oliheň. Naštvaní jsou přitom většinou jen díky vlastní blbosti

Co nás tedy čeká v druhé řadě? Tři roky po vítězství je hráč číslo 456 odhodlaný najít monstra, která stojí za hrou, a skoncovat s jejich zvráceným sportem. Gihun začíná hledat muže v obleku z metra, ale postupem času se ukáže, že jeho cesta ke zničení celé organizace se ukáže být náročnější a nebezpečnější, než si představoval. A aby krvelačnou hru ukončil, musí do ní opět vstoupit.

„Ki-hun Song na konci první řady přísahal pomstu a teď se vrací zpátky do hry. Podaří se mu dotáhnout, co slíbil? Bílý kůň totiž ani tentokrát nebude snadným soupeřem. Krutá srážka jejich dvou světů se určitě protáhne až do třetí řady, kterou uvidíte příští rok,“ slibuje režisér seriálu Hwang Dong-hyuk s tím, že se mají diváci opravdu na co těšit a zve je na další napínavou jízdu.

Jihokorejský seriál o smrtící soutěži zůstává jedním z nejsledovanějších pořadů Netflixu všech dob, s neuvěřitelnými 2,2 miliardami zhlédnutých hodin a 265,2 milionům zhlédnutí. Své fanoušky si našel i v Česku. O jeho oblíbenosti svědčí například i hodnocení na Kinoboxu, kde má Hra na oliheň 82 %. .

Zdroje: Netflixer, Netflix, What’s on Netflix

Hodnocení na Kinoboxu: 82 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.