Není nic horšího než ztratit dítě. Na Netflix míří temný psychologický thriller. Z jeho traileru jde mráz po zádech

Eva Lenská
Foto: Netflix

Dobrých thrillerů není nikdy dost a brzy na Netflix přibude jeden mexický. Jmenuje se Neštěstí (The Accident, Accidente) a má ho na svědomí producent Leonardo Padrón, který má na kontě i úspěšný seriál Ukradené srdce (Pálpito). Doufejme, že novinka bude stejně vydařená. Ostatně ze samotného traileru úplně mrazí.

Seriál sleduje dopad jedné katastrofické události na životy několika lidí a soustředí se na čtyři rodiny v období po tragédii. Tváří v tvář ztrátě několika dětí se každá z postav stává podezřívavou a paranoidní ohledně toho, kdo nehodu způsobil. Hrdinové tak prožívají nejrůznější pocity od bolesti přes vinu až po zášť.

Není nic horšího než ztratit dítě. Není tedy divu, že postavy, jejichž každodenní život se stává labyrintem, který jako by neměl konce, ukážou svou pravou tvář. Přátelství se mění v noční můru. Nikdo už nikomu nevěří. Dochází jen k dalším katastrofám.

ČTĚTE TAKÉ: REBEL RIDGE: NADĚJNÝ AKČNÍ THRILLER VE STYLU RAMBA MÍŘÍ NA NETFLIX. TRAILER SLIBUJE DRSNÉ STŘÍLEČKY I RVAČKY

Seriál režírovali Gracia Querejeta a Klych López a podle všeho jde převážně o mexicko-kolumbijskou koprodukci. Hlavní role ztvárnili Alberto Guerra, Sebastián Martínez, Erik Hayser, Macarena García, Ana Claudia Talancón, Eréndira Ibarra a Regina Blandón.

„Život se může změnit ve vteřině,“ prohlásil tvůrce Leonardo Padrón. „Nehoda je v podstatě nástroj, který umožňuje zkoumat věci, které mají více vrstev, například to, jak se vyrovnáváme s problémy a jak čelíme osobním tragédiím. Je prokázáno, že lidé mají velkou schopnost odolnosti. V seriálu se soustředím na čtyři rodiny, abych zjistil, jak reagují na určitou událost,“ vysvětlil.

„Myslím, že právě to je to, co mě přitahuje, protože i když jde o thriller, seriál zároveň klade divákům desítky otázek. Nehody mají vždycky v pozadí nějakého viníka,“ dodal poté.

Psychologický thriller seriál Neštěstí má na Netflixu premiéru 21. srpna. Ke zhlédnutí bude i s českým dabingem.

Zdroje: Netflix, Hola, Vogue

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.