Žena kvůli herci ze Stranger Things opustila manžela a přišla o peníze. Zaslepená láskou nepoznala podvod

Barbora Kučerová
Foto: Netflix

Říká se, že láska dělá z lidí blázny. Své o tom ví McKayla z Kentucky, která se stala obětí podvodníka předstírajícího, že je lamačem srdcí z populárního seriálu Stranger Things. Svůj příběh poté sdílela na YouTube kanálu Catfished, který se specializuje na odhalování falešných identit.

Vše začalo, když se McKayla zaregistrovala na internetovém fóru, v němž podobně smýšlející umělci sdílejí svou vášeň k filmové produkci. Pod přezdívkou DK MH se jí ozval muž, který se vydával za charismatického herce Dacrea Montgomeryho, který ve Stranger Things ztvárňuje postavu Billyho.

Ačkoliv měla umělkyně zprvu pochybnosti, po několika týdnech dopisování se jejich vztah přenesl do intimní roviny. Falešný „Dacre“ se jí svěřoval s problémy s přítelkyní, která ho údajně omezovala a kontrolovala jeho finance. Naivní McKayla mu proto naposílala dárkové poukazy v celkové hodnotě 10 tisíc amerických dolarů.

Všechny pochybnosti pak šly úplně stranou, když jí podvodník den před premiérou čtvrté řady doporučí čtvrtý díl. „Když pak vyšla nová řada a on v tom díle hrál, říkala jsem si, kdo jiný by to mohl vědět?“

Mohlo by vás zajímat: Hvězda Stranger Things David Harbour odhaluje první detaily k 5. řadě. Podle jeho slov to bude velké

Foto: Netflix

Románek trval celý jeden rok, než se McKayla odhodlala kontaktovat YouTube kanál, který se o podobné případy zajímá. Během té doby si pouze dopisovali, žádost o telefonát nebo videohovor „Dacre“ vždy odbyl výmluvou, že ho přítelkyně hlídá na každém kroku.

Když „Dacre” přišel s ultimátem, aby si podvedená vybrala mezi ním a jejím manželem, McKayla měla jasno a otce své sedmileté dcery opustila. „Nedovoluješ mi být sama sebou,“ řekla při odchodu. Ve videu líčí svého bývalého manžela jako toxického a panovačného, ale z kontextu celého incidentu se dá těžko soudit, jaký má odhad na lidi.

Kromě očividných lží usvědčily podvodníka lasagne. Konkrétně tedy fotografie ukradená z kuchařky, kterou McKayle přeposlal, aby jí dokázal, že má koníčky a nemůže si s ní neustále dopisovat. Nyní už samoživitelka získala potřebný důkaz, aby nepřišla i o zbytek svých úspor. Stále však zůstává fanynkou Stranger Things.

Zdroj: Catfished

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.