Hromada napětí a záhadné vyšetřování: Na Netflix míří francouzská akční komedie Nice Girl

Eva Lenská
Foto: Netflix/Marie Genin

Co byste řekli na bláznivou letní akční komedii o dvou ženách, které mají svou hlavu. Obě chtějí vyřešit zločin, ale každá spoléhá na úplně jiné metody. Dohodnou se vůbec někdy? Francouzský snímek Nice Girl, který míří na Netflix, slibuje spoustu rvaček, přestřelek i hádek. Kromě toho diváky vezme na francouzskou Riviéru.

Neohrožená Léo (Alice Taglioni) se považuje za nejlepší policistku na francouzské Riviéře. Když se dozví, že v Hamburku byl zavražděn její kolega Ludo, který pro ni byl jako bratr, je rozhodnuta zjistit pravdu. Šéfka (Noémie Lvovsky) má však jiný názor a trvá na tom, že případ předá německému superpoldovi.

ČTĚTE TAKÉ: ČESKÝ FILM, KTERÝ BALANCUJE NA HRANĚ BIZÁRU, ABSURDNA A TRAGIKOMEDIE, NADCHL DIVÁKY. OZNAČUJÍ HO ZA ZOUFALÝ I NADĚJNÝ ZÁROVEŇ

Foto: Netflix/Marie Genin

Něco takového není Léo vůbec po chuti. Nestojí o to, aby vyšetřování vedl nějaký „tupý nýmand“ v obleku. Jaké je však její překvapení, když nakonec dorazí Mélanie (Stéfi Celma), živelná kráska, která je stejně dobře vycvičená, jako je přitažlivá.

Obě dámy jsou ohnivé, akční a hubaté. Každá má svou hlavu. Přesto jsou nuceny spojit síly a konfrontovat své diametrálně odlišné povahy. Mezitím se na město Nice řítí neodvratná pohroma. Podaří se jim ji odvrátit?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: OSCAROVÉ SCI-FI, KTERÉ CHYTNE ZA SRDCE, MÍŘÍ NA NETFLIX. DOKONALE PROKRESLENÉ POSTAVY A UVĚŘITELNÝ PŘÍBĚH, HODNOTÍ HO DIVÁCI

Francouzskou komedii o délce devadesát minut natočila režisérka a scenáristka Noémie Saglio. Natáčení probíhalo na francouzské Riviéře a samozřejmě v Nice. Divák se tak bude moct pokochat i krásnými scenériemi. Kromě výše uvedených hereček si ve filmu zahráli také Baptiste Lecaplain, Antoine Duléry a Lucien Jean-Baptiste.

Ztřeštěná akční komedie Nice Girls bude na Netflixu dostupná od 21. srpna i s českým dabingem.

Zdroje: Netflix, What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.