Liana čeká dvojčata. Problém je v tom, že má každé jiného otce. Na Netflix míří dramatický seriál Zoufalé lži

Foto: Marcos Serra Lima / Netflix © 2024

Dvojčata s DNA dvou různých otců? Přesně tokavý problém bude řešit nadcházející dramatický seriál Zoufalé lži (Pedaço de Mim/Desperate Lies) v režii a podle scénáře Angely Chaves, který se své premiéry na Netflixu dočká už 4. července.

Brazilský sedmnáctidílný seriál Zoufalé lži, který už 5. července dorazí na Netflix, se točí kolem Liany, ženy chycené do sítě lží s nepředvídatelnými následky. Ta se nejdříve dozvídá, že ji láska jejího života, Tomáš, podvádí.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: DALŠÍ DRSNÉ DRAMA INSPIROVANÉ SKUTEČNOSTÍ, ZE KTERÉHO SE BUDE DIVÁKŮM ZVEDAT ŽALUDEK, MÍŘÍ NA NETFLIX

Ve snaze situaci překonat se vydává na večírek, kde okusí drogy a zaplete se s jiným mužem. Později však zjišťuje, že je těhotná. Radost z tohoto okamžiku však překazí fakt, že čeká dvě děti, z nichž každé má jiného otce.

Zoufalé lži nejsou jen o šokujícím odhalení, avšak jde také o příběh o složitosti mateřství. Trailer nabízí letmé pohledy na Lianu, která proplouvá překážkami těhotenství, radostmi z nastávajícího mateřství a břemenem tajemství a neustálým strachem z odhalení.

Seriál se může pochlubit hvězdným obsazením, včetně Juliany Paes, Vladimíra Brichty, Palommy Duarte a Felipe Abiba. Trailer předvádí jejich silné výkony a naznačuje emocionální zmatek a syrovou zranitelnost, kterou jejich postavy zažijí.

TAKÉ ČTĚTE: 7 ČESKÝCH FILMŮ VE VARECH, KTERÉ BYSTE SI NEMĚLI NECHAT UJÍT: MÁDLŮV HISTORICKÝ THRILLER, CITLIVÁ MOZAIKA ZE ŽIVOTA DÍTĚTE I MORD NA STARÉ USEDLOSTI

Svým strhujícím vyprávěním slibuje „Zoufalé lži“ být strhujícím dramatem, které zkoumá témata rodiny, odpuštění a trvalé síly mateřské lásky. Poznamenejte si tedy do kalendářů 5. července a připravte se na to, že vás tato emocionální jízda na horské dráze strhne. Roztrhá Lianino tajemství její rodinu, nebo dokáže najít způsob, jak se zorientovat v této nečekané realitě a vytvořit budoucnost pro sebe a své děti? Nalaďte se a dozvíte se to!

Hvězdami seriálu jsou Juliana Paes, Vladimir Brichta, Palomma Duarte a Felipe Abib.

Zoufalé lži
Foto: Netflix

Zdroje: Netflix, FilmClicksReview, OTT Junkie

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.