Queer Tým je zpátky se sedmou řadou reality show, kde skupinka gayů mění lidem životu k lepšímu

Eva Pospíchalová
Foto: Iiana Panich-Linsman/Netflix

“Úžo pětka” z Queer Eye se nyní vydává do New Orleans obrátit život naruby dalším lidem, kteří to v něm neměli zrovna lehké. Komu tentokrát pětice gayů vtrhne do domu? Připravte se na nové dojemné příběhy, přeměny nejen vzhledu a hlavně další užitečné rady.

Úspěšná reality show Queer Eye začala již v roce 2003 seriálem Queer Eye for The Straight Guy. Původně šlo o vtipnou show, kde pětice gayů díky svému vkusu pro módu a dobrou životosprávu přetvářela často zanedbané heterosexuální muže na pohledné chlapy. V roce 2018 začal Netflix vysílat “remake” s podobným konceptem. Aktuální pětice však původní myšlenku povznesla na přeměnu snad celého života bez předsudků, nenávisti či diskriminace.

Nyní se po pěti sériích původní show a šesti sériích navazujícího Queer Eye vrací oblíbená pětice s dalšími silnými příběhy, kde můžeme vidět, že i malá pomoc může udělat hodně.

ČTĚTE TAKÉ: Queer Eye Germany: Pořad, ve kterém gayové přeměňují tradiční rodiny

Moderátoři Jonathan Van Ness, Bobby Berk, Karamo Brown, Antoni Porowski a Tan France opět spojili své síly a propůjčili své odborné znalosti v oblasti jídla, interiérového designu, módy, kultury atd. nové skupině hrdinů. Tentokrát půjde o univerzitní bratrstvo, fanynku rugby, učitelku či dříve uvězněného majitele sekáče.

Sedmi nových inspirativních dílů Queer Eye se již nyní můžeme nabažit na Netflixu!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.