Nemilosrdná pomsta brutálně šikanované ženy: Seriál, který si zamilovali i čeští diváci, bude mít další řadu

Eva Lenská
Foto: Netflix

Pomsta a nejspíš i hrůzné zážitky v podobě drsné šikany na střední škole v jihokorejském seriálu Sláva (The Glory) diváky zlákaly natolik, že se jeho první část dostala do TOP 10 nejsledovanějších pořadů na Netflixu. Všichni tedy netrpělivě čekáme, kdy vyjde a jak dopadne druhá část.

Moon Dong Eun (Song Hye Kyo) už na střední škole snila o tom, že se stane architektkou. Její sen však vzal za své kvůli kruté šikaně, kterou musela projít. Její trýznitelé neznali slitování, a proto musela školu opustit. Na minulost však nezapomněla a trpělivě čekala, až přijde správný čas na pomstu. Rozhodla se, že potrestá nejen ty, co ji mučili, ale i ty, kteří přihlíželi, a nic neudělali.

Foto: Graphyoda/Netflix

První část seriálu měla 8 epizod, které napsala jedna z nejpopulárnejších jihokorejských scenáristek Kim Eun Sook. Místo romantiky tentokrát vsadila na brutalitu, dramatičnost, zlo a pomstu. Hlavní hrdinka nehledá prince, ale kata. Hlavní hrdinka má šrámy nejen na těle, ale i na duši. Touží po kruté a nemilosrdné pomstě a my ji u toho můžeme sledovat!

Diváci si seriál zamilovali a o tom svědčí i hodnocení na ČSFD, kde získal 75 %. Jeden z recenzentů uvedl, že Korejci seriály o pomstě prostě umí, a dodal, že Sláva je novodobou kombinací Monte Crista a Nebohé paní Pomsty.

Jelikož se blíží premiéra 2. části, vyšla i velmi drsná upoutávka, ve které Moon Dong Eun a Joo Yeo Jeong (Lee Do Hyun) slibují Park Yeon Jin (Lim Ji Yeon) a jejím komplicům peklo na zemi.

Druhá část seriálu Sláva bude na Netflixu dostupná od 10. března. Opět nás čeká 8 epizod.

Zdroj: What’s on Netflix, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.