Jodi a nový milenec? Čára 2 slibuje zajímavou podívanou plnou zvratů

Petr Stoško
Foto: Netflix / Scott Saltzman

V roce 2019 spatřila světlo světa teenegerská komedie Čára (Tall Girl), která nás protáhla útrapami mladé 187 centimetrů vysoké Jodi. Pokračování bylo jen otázkou času a premiéra druhého dílu se už nezadržitelně blíží. Pojďme se podívat, co nám připravený trailer prozradil.

Článek obsahuje spoilery!

Po krátkém románku se švédským studentem Stigem (Luke Eisner) si Jodi na konci prvního filmu uvědomila svou cenu a začala chodit se svým kamarádem Jackem (Griffin Gluck). A přesně tady bude začínat druhý film. Z Jodi je teď z neznámého důvodu populární holka, která má na první pohled vše, co si na začátku prvního filmu přála.

S jídlem, ale úměrně roste i chuť a rychle nabitá popularita začne Jodi ponoukat jít zase o krok dál a zkusit třeba uměleckou branži. Jodi se dostane do muzikálové hry, kde pozná fešáka Tommyho (Jan Luis Castellanos).

Se svým klukem Jackem tvoři sice sehranou dvojici, ale okouzlující Tommy jí poplete hlavu. Nakonec se bude muset rozhodnout, se kterým mužem chce vlastně být.

Trailer nám navíc prozradil i další novou postavu, která může dějem dosti otřást. Můžeme se těšit na Stigovu svéráznou sestru Stellu (Johanna Liauw), která rozšíří evropskou kolonii u Dunklemanů.

Netflix sezval do pokračování všechny známé herce z prvního filmu, ale na režisérské stoličce bude celému štábu nově šéfovat americká režisérka Emily Ting, která nahradí Nzinghu Stewart.

Čára 2 se začala natáčet už v dubnu 2021, ale vzhledem ke stále se měnícím opatřením v USA si dali tvůrci dostatečnou rezervu k tomu, aby byl film 11. února 2022 připraven. Film bude na Netflixu k dispozici i s českým dabingem.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.