Láska je slepá: Sociální experiment, ve kterém se nezadaní setkají až po zásnubách, míří do Spojeného království

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Unavení ze všech možných internetových seznamek? Ve Velké Británii to vidí stejně. 30 mužů a žen se tedy opět poslepu schází najít svou pravou lásku v jedinečném pokusu, který redefinuje lásku na první pohled: Love is Blind.

Oblíbená reality show nás láká na novou sezónu vtipným trailerem. Projekt Láska je slepá (Love is Blind) je jednoduchý: muži a ženy se scházejí na netradiční seznamce, kde se se svým protějškem nevidí. Jde tedy o pokus zjistit, zda se dá s lidmi přiblížit i bez vizuální přitažlivosti. Osobně se mohou potkat až po volbě partnera a potenciálních zásnubách.

Od středy 7. srpna budou mít diváci možnost sledovat, jak se k sobě nově zasnoubené páry stěhují, plánují svou svatbu a uvidí, zda jejich fyzické spojení odpovídá i tomu emocionálnímu, které vytvořili poslepu v seznamovacích boxech. Tak trochu jiné rande naslepo budou tentokrát moderovat Emma a Matt Willisovi.

Že se ve Velké Británii seznámíme s opravdu různorodou partou nezadaných v rozmezí 27 až 38 let je jasná již z medailonků, který účastníci nahráli.

Kdo bude tentokrát k mání? Benaiah, který se po tom, co mu bylo zlomeno srdce, celých jedenáct let vyhýbal vztahům, dále Charlie, bývalý fotbalista, kterému ze zoufalství seznamky řídí matka nebo Ryan, techno DJ a zároveň hráč na cello, který má rád starší ženy. Na pomyslný trh také dorazí vedoucí márnice, vlastník posilovny nebo rapper.

PSALI JSME: Dostat se do nejznámějších reality show světa je překvapivě jednoduché. V Too Hot to Handle nebo Láska je slepá můžete vyhrát miliony

Ze skupiny atraktivních žen nás nejvíce zaujala Catherine, která přišla snoubenci na nevěru, Maria, která hledá ve svém budoucím muži charakteristiky a kvality jejího otce nebo Priya, které změnila názor necelých 24 hodin od svých minulých zásnub. Kromě nich se také v boxech objeví bývalá letuška, fotografka batolat nebo doktorka.

Povede se některým najít toho pravého nebo tu pravou? Během několika týdnů se jen ty nejoddanější páry ocitnou u oltáře, kde se rozhodnou, jestli je láska opravdu slepá.

Reality show také díky tomu, že se stala jedním z nejúspěšnějších pořadů Netflixu, dorazila také do Japonska, Švédska a Brazílie.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Diváci jsou naprosto zděšeni z nové reality show. Je zvrácená a může způsobit emocionální trauma, myslí si

Zdroje: Netflix, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.