Zranění v Survivoru: Jeden z klíčových hráčů se při souboji o imunitu zranil. Soutěžící zažili pořádné drama

Tereza Pulgretová
Foto: Voyo

Milovníci reality show Survivor Česko & Slovensko už netrpělivě vyhlíží poslední díl. Dřív, než se ale dozví, kdo se probojuje až na samotný konec trnité a drsné cesty, čeká je ještě nečekané drama. Jak nese Tomáš odchod svého oblíbeného spojence Piráta? A má ještě vůbec šanci před branami finále zamíchat kartami?

Po několika vypjatých epizodách populární reality show Survivor Česko & Slovensko míří do finále. Minulý týden diváci nejdřív přišli o humorné průpovídky samotáře Bandurka, který neměl štěstí a po vyhlasování sáhl po váze osudu s krví, hned po něm šel z kola ven poslední slovenský hráč Pirát. Favorit Mikýř se poté nechal slyšet, že byl připraven poměřit s čerstvým odpadlíkem síly v duelu.

Ve finále o titul posledního přeživšího a odměnu 2,5 milionu korun se poperou tři soutěžící. A i když to může vypadat, že kostky jsou už dávno vrženy, stále není nic rozhodnuto. Následující kmenová rada slibuje velkou dávku napětí a jakékoliv plány může překazit i brutální souboj o imunitu, u kterého došlo tentokrát i ke zranění.

Tomáš je navíc rozhodnutý se v pořadu udržet zuby nehty, a to i přes to, že ho odchod nejbližšího soukmenovce mrzí. Kdo ze čtveřice, kterou tvoří komik a influencer Martin „Mikýř“ Mikyska, cestovatel Martin Carev, herní streamer Tomáš Rys a programátorka Nikola Kabátová, nakonec postoupí dál?

Trojici nejsilnějších, které se pod parným sluníčkem, bez dostatku jídla či kontaktu s rodinou podařilo vydržet víc než 70 dní, představí tvůrci v zítřejším bonusovém díle, kde zrekapitulují jejich průchod soutěží. Největší bitva, ze které vzejde ten nejlepší z nejlepších, je čeká příští týden. Kdo nakonec dokáže nejlépe přelstít, přehrát a přežít? Epizodu budou tvůrci po boku účastníků, moderátora Ondřeje Novotného a Kateřiny „Kundosaki“ Klinderové promítat v pražském klubu Duplex 18. června.

Foto: Voyo

Zdroje: TV Nova

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.