Superstar pro rappery se vrací s novou sezónou. Show Rhythm + Flow hledá nováčky hip-hopu

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

První hudební show Netflixu je zpět s novou náloží čerstvého hip-hopu! Porota v čele s DJ Khaledem, Ludacrisem a Latto se vydává na lov talentů. Rapovou superstar jim pomůže najít i Eminem.

Show Rhythm + Flow odstartovala před několika lety, kdy po Spojených státech hledali porotci v čele s legendárním Snoop Doggem či Andersonem.Paakem neobjevené mladé talenty, kteří čekají na start kariéry. Mezi porotci se tehdy objevili například Cardi B, Jhené Aiko, Chance the Rapper, Ty Dolla $ign nebo Miguel a utkalo se deset nadějných rapperů.

První hudební soutěž Netflixu se nyní vrací, aby nabídla prostor novým rapperům a samozřejmě i výhru necelých šesti milionů korun.

ČTĚTE TAKÉ: TIMOTHEÉ CHALAMET PROPŮJČIL HLAS VIZUÁLNÍMU PORNU OD ZNÁMÉHO RAPPERA. NOVÝ FILM PŘIPOMÍNÁ SPIDER-VERSE

„Hip-hop se stále vyvíjí, takže bude napínavé vidět Ludacrise, Latto a DJ Khaleda, jak během svých cest mentorují soutěžící, spolu s legendárními porotci jako Eminem, kteří poskytují rady a tipy. Tento typ intenzivního mentorství fungoval u minulých soutěžících, jejichž hudební nadání oslovilo masivní publikum,“ sdělil víceprezident Netflixu Brandon Riegg. „Hledáme netradiční hlasy a autentické příběhy, které vyzývají fanoušky, aby se ponořili do světa neustále se vyvíjejícího ducha hip-hopu,“ dodávají producenti.

Tři největší jména dnešního hip-hopu – DJ Khaled, Ludacris a Latto – budou porotci pro druhou sérii, která se právě natáčí a bude mít premiéru ještě letos. Trojice hitmakerů opět procestuje hlavní města hip-hopu, kde jsou mladí umělci připraveni předvést se a utkat se o velkou peněžní cenu a titul nejnovější hvězdy hip-hopu. Show také opět vyzvala několik legendárních hudebních magnátů a ikon průmyslu, aby přiložili ruku k dílu, včetně rappera Eminema, který se do série připojí jako speciální porotce. Další hosté budou oznámeni později.

Pozor spoilery! Je jasné, že nová série Rhythm + Flow bude stát za to, jelikož vítěz první řady D Smoke se stal umělcem nominovaným na Grammy a NAACP za své album Black Habits z roku 2020. Navíc se stal i uznávaným hercem.

Zdroje: Netflix, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.