Squid Game, nejdrsnější reality show roku, se blíží. Netflix konečně prozradil konkrétní hry, u kterých museli soutěžící trpět

Kamila Bartošová
Foto: Netflix

Reality show Hra na oliheň: Výzva (Squid Game: The Challenge) inspirovaná světově úspěšným seriálem Hra na oliheň (Squid Game) míří na Netflix. Seznam všech dílů je už známý a ukázuje, na jaké hry se fanoušci můžou těšit.

Už brzy se diváci dočkají dlouho napínavé reality show Hra na oliheň: Výzva. Celkem 456 soutěžících bude bojovat o velkolepou výhru v podobě 4,56 milionu dolarů. Výherce ale může být jen jeden a bude vybrán na základě náročných her.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: DARKNETOVÝ GURU, KTERÝ SE PROHLÁSIL KRÁLEM A SE SVOU HACKERSKOU SKUPINOU ŘÍDIL PODSVĚTÍ, OVLÁDNE NETFLIX

Podle fotek a ukázek se v televizní soutěži objeví nejen hry, které byly k vidění v seriálu Hra na oliheň, ale také nové výzvy, se nimiž se soutěžící i diváci setkají poprvé. Mezi známé a velmi očekávané kousky, které se objevily v seriálu Hra na oliheň, patří Red light green light (Cukr, káva, limonáda), The man with umbrella (Cukrové plástve), Marbles (Kuličky) a Glass Stepping Stones (Skleněné nášlapy). Jaké další soutěžní úkoly budou muset účastníci zvládnout se musíme nechat překvapit.

Hra na oliheň: Výzva
Foto: Netflix

Red light green light

Red light green light, neboli hra, kterou všichni známe jako Cukr, káva, limonáda, bude první, která se v této soutěži objeví. V každé zemi se mohou pravidla lišit, ale v této verzi je hlavní hrdinkou obrovská panenka, která opakuje korejskou větu „무궁화 꽃 이 피었 습니다“ v českém překladu „Rozkvetl květ ibišku” a postupně zrychluje. Během toho, co je panenka otočena zády a říká tuto větu, se můžou soutěžící přibližovat k cílové čáře. Ovšem v momentě, kdy mluvit přestane a otočí se směrem k účastníkům, musí se okamžitě zastavit a nesmí se vůbec pohnout, jinak budou zastřeleni a vypadávají ze hry. Oproti seriálu samozřejmě nebudou v reality show zabiti doopravdy.

The man with the umbrella

V další epizodě se soutěžící budou muset poprat s velice křehkou a sladkou hrou, která je však jednou z nejtěžších her a otestuje jejich zručnost, trpělivost a taky dovednost produkovat velké množství slin. Každý dostane kulatou plechovou krabičku s cukrovou sušenkou zvanou Dalgona, do které je obtisknutý jeden z tvarů – kruh, trojúhelník, hvězda nebo deštník. Hráči mají za úkol získat daný tvar bez jeho narušení.

Odstranění zbylých částí je ale velmi obtížné, jelikož sušenka je křehká a lehce se rozlomí. K oddělení obrazce dostanou soutěžící špendlík, ale mohou použít i jiné metody, jako například jazyk a sliny, jak jsme mohli vidět v podání hlavního hrdiny.

Hra Sugar Honeycombs.
Foto: Netflix

Podívejte se na seznam her a dílů v daném pořadí:

1. díl – Red light green light (Cukr, káva, limonáda)
2. díl – The man with the umbrella (Sugar Honeycombs/Cukrové plástve)
3. díl – War (Válka)
4. díl – Nowhere to hide (Není se kam schovat)
5. díl – Trick or treat (Koleda)
6. díl – Goodbye (Sbohem)
7. díl – Friend or foe (Přítel nebo nepřítel)
8. díl – One step closer (O krok blíž)
9. díl – Circle of trust (Kruh důvěry)
10. díl – One lucky day (Jeden šťastný den)

ČTĚTE TAKÉ: VYDAŘENÉ ČESKO-SLOVENSKÉ DRAMA Z ROKU 2022 NADCHLO DIVÁKY A TEĎ MÍŘÍ NA NETFLIX. PŘEDVÁLEČNÁ SODOMA GOMORA JE PLNÁ FOLKLÓRU A FANATISMU

Nenechte si ujít první reality show natočenou podle legendárního korejského seriálu, která bude dostupná na Netflixu od 22. listopadu!

Zdroje: Netflix, Instagram, Collider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.