Bizarní reality show, která udělala pořádné vlny na sociálních sítích, tentokrát otestuje lesbické páry

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Americká dating show Ultimátum: Vzít se, nebo vzít roha (The Ultimatum: Marry or Move On) se rozhodla pohrát si s nervy pěti párů, které přemýšlí o svatbě. Nyní mají dva měsíce na to, aby se rozhodli o osudu jejich zbytku života! Ale pozor, tentokrát nepůjde o heterosexuální páry, jako tomu bylo doposud.

Ultimátum je nová úspěšná reality show od tvůrců Láska je slepá (Love Is Blind). Její koncept je jednoduchý. Sejde se pět párů, které mají něco společného. Jeden z páru je připravený ke svatbě, ale ten druhý ne. Nyní tedy mají poslední šanci se buď zasnoubit, nebo se rozejít. Jak se tedy po seznámení se s ostatními rozhodnou? Toho máme šanci být svědky.

První řada pořadu se začala vysílat minulý rok a prvních deset epizod rozvířilo vlny sociálních sítí, už kvůli tomu, že sociální experiment je na první pohled rozhodně bizarní. Páry mají osm týdnů na to se rozhodnout, jestli stráví zbytek svého života s aktuálním partnerem, nebo si vyberou někoho jiného. A to vše před kamerami Netflixu.

ČTĚTE TAKÉ: 10 skvělých seriálů Netflixu, ze kterých si kritici sedli na zadek. Špatně si většina nevede ani u Čechů a Slováků!

Co když se někteří zamilují do některého z ostatních osmi účastníků? Nastane drama, na které diváci horlivě čekají. Druhá série nám tedy představí nové páry, tentokrát ženy a nebinární osoby, aby ani ti nepřišli o chaos, který tyto nyní již mainstreamové dating shows nabízí.

Jak si v této problematické hře povede LGBT+ komunita v čele s moderátorkou JoAnnou Garciou Swisher se dozvíme již 24. května!

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.