Na Netflix míří nová drsná survival show. 16 soutěžících musí přežít v nehostinné aljašké divočině

Eva Lenská
Foto: Jose Mandojana/Netflix

Co je vlastně potřeba k tomu, abyste přežili v těch nejdrsnějších podmínkách, například v aljašské divočině? Zkušení vlci samotáři a dobrodruzi k tomu tvrdí, že k přežití v nehostinném prostředí potřebujete odhodlání, odvahu a štěstí. Jsou zvyklí bojovat sami. Co se ale stane, když budou přinuceni připojit se ke smečce? To ukáže nová drsná reality show Outlast.

Co všechno byste byli schopni udělat, abyste získali 1 milion amerických dolarů? Možná byste se holedbali, že sami už to nějak zvládnete, jenže v této survival show platí jiná pravidla. Žádní vlci samotáři, jen smečky složené z jedinců, kteří si ani nemusí padnout do oka. Chcete-li vyhrát, musíte být součástí týmu!

V tomto klání o přežití půjde o hodně, možná i o samotný život. Všech 16 soutěžících bude vysazeno padákem uprostřed aljašské divočiny během podzimu, tedy přesně v období, kdy hrozí deštivé a mrazivé dny a všude kolem se potulují medvědi.

Hned po přistání se soutěžící dozvědí, že nebudou soutěžit sami, ale že se musí rozdělit do čtyř různých týmů a každý tým si musí postavit tábor na jiném místě. Ať už jsou jednotlivci jakkoli schopní, nesmí myslet sami na sebe a hrát si na samostatné jednotky. Kdo chce peníze, musí důvěřovat úplně cizím lidem a s nimi dokázat přežít v drsné divočině plné nástrah.

Soutěžící tak čekají konflikty, hádky, nedorozumění a sobecké manévry. Potečou jim nervy a možná si půjdou i po krku. Kromě toho mohou kdykoli změnit tým, což také nepovede k ničemu dobrému. Už z upoutávky je vidět, že mají nervy napjaté k prasknutí, zbytečně vybuchují a nadávají si. Tahle reality show není pro slabochy. Zvítězí jen silný a odolný tým, který bude držet při sobě. A vy můžete být při tom!

Survival show Outlast má 8 dílů a na Netflixu bude 10. března i s českým dabingem.

Zdroj: Tudum, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.