Na Netflix míří 2. řada úspěšné jihokorejské seznamovací show, která si získala celosvětovou popularitu

Eva Lenská
Foto: Netflix

Vzpomínáte si na jihokorejskou seznamovací reality show Peklo pro nezadané? Netflix nám slíbil druhou řadu s novými hrdiny. Nyní bylo konečně oznámeno datum premiéry, takže se můžeme pomalu těšit do pekla i do ráje.

První řada reality show Peklo pro nezadané (Single’s Inferno) si získala obrovskou celosvětovou popularitu díky upřímným a romantickým schůzkám soutěžících. Navíc se stala první korejskou reality show, která se kdy dostala do celosvětového žebříčku Top 10. Není divu, že se Netflix pustil do pokračování.

Kdo sledoval 1. řadu, ví, že show líčí seznamovací peripetie několika mladých mužů a žen, kteří pobývají na ostrově zvaném Peklo, kde si musí sami vařit, nosit vodu a do toho všeho hledat toho pravého. Když se to zadaří, mohou na noc odletět do ráje – nádherného hotelového resortu s bazénem a luxusním apartmánem.

Ve 2. řadě to však budou mít o něco snazší. Nové hrdiny jistě nadchne vylepšená kantýna a to, že nebudou muset chodit pro vodu. Navíc je pro ně připraveno hned několik kouzelných a romantických zákoutí přímo lákajících k romantickým schůzkám.

I druhou řadu budou moderovat Hong Jin Kyung, Lee Da Hee, Kyuhyun a Hanhae, kteří randění soutěžících okoření svým vtipem, různými tipy i trefnými komentáři.

Na cestu do Pekla a ráje se můžeme s Netflixem vydat 13. prosince.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.