Netflix na Ukrajině točí talk show s Volodymyrem Zelenským. Vyjde ještě letos

Foto: Netflix

David Letterman nedávno odcestoval do Kyjeva, aby udělal rozhovor se Zelenským v době, kdy se jeho země snaží odvrátit ruskou invazi. Boj mezi oběma národy probíhá již 10. měsíc.

Show Davida Lettermana Mého dalšího hosta nemusím představovat patří k nejlepším na Netflixu. Známý komik a moderátor v ní už vyzpovídal řadu známých hostů včetně Baracka Obamy, pákistánské bojovnice za lidská práv Malaly Yousafzai, mistra F1 Lewise Hamiltona, herce George Clooneyho, Roberta Downey Jr., zpěvačku Billie Eilish a mnoho dalších. Nyní do křesla usedl s dalším významným hostem – ukrajinským prezidentem.

Letterma udělal rozhovor s Volodymyrem Zelenským pro samostatnou epizodu pořadu. Bývalý moderátor Late Show odcestoval do Kyjeva, kde se s mužem, který posledních osm měsíců strávil bojem proti Rusku, které v únoru napadlo jeho zemi, sešel.

Půjde o první epizodu s aktivní hlavou státu. Zelenský je však sám bývalým komikem a televizní hvězdou. Než v roce 2019 kandidoval a vyhrál prezidentské volby, hrál hlavní roli v komediálním seriálu Sluha národa – o učiteli dějepisu, který je zvolen prezidentem Ukrajiny.

Speciální epizoda by měla vyjít do konce roku.

Zdroj: Hollywood Reporter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.