Jak se dostat z rozchodu? Seriál Čas, který ti věnuji ukáže, že zapomenout na starou lásku není vůbec snadné

Eva Lenská
Foto: Txuca Pereira/Netflix

Dá se zapomenout na někoho, koho jste několik let milovali? Lina z nového španělského romantického seriálu se snaží ze všech sil, ale moc se jí to nedaří.

Španělský seriál Čas, který ti věnuji (The Time It Takes) má 10 hodinových epizod. Natáčel se v Madridu a Andalusii. Název seriálu ve španělštině zní El tiempo que te doy.

Seriál vypráví o mladé ženě jménem Lina, která se rozešla s Nicem. Jejich vztah trval dlouhá léta a najednou je konec. Aby na bývalého přítele zapomněla, hledá si jinou práci a zkouší nové věci. Bohužel to moc nepomáhá.

Foto: Txuca Pereira/Netflix

Hlavní hrdinka se snaží o minutu méně myslet na minulost a o minutu více se věnovat přítomnosti, což dává nový význam známé frázi „čas zahojí všechny rány”. Otázkou je, zda to pomůže.

V hlavních rolích uvidíme Nadiu de Santiago jako Linu a Álvara Cervantese jako Nica. Kromě nich si v seriálu zahráli Moussa Echarif, Prince Ezeanyim, Carla Linares, Nico Romero a Cala Zavaleta.

Autory seriálu jsou Nadia de Santiago, Pablo Santidrián, Inés Pintor a Pablo Fernández. Nadia spolu se Santidriánem a Pintorem všechny epizody také režírovala. Produkci si vzala na starost společnost Corte y Confección de películas.

Seriál Čas, který ti věnuji uvedl Netflix 29. října.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.