Spekulace o návratu seriálu Teorie velkého třesku jsou zase blíže realitě. Některé z hlavních postav podepsaly smlouvu

Foto: © CBS Television

Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory) se v dnešní době řadí mezi notoricky známé seriálové klasiky. Po jeho velkém úspěchu se tvůrci rozhodli příběhy postav dále rozvíjet v dalších seriálech. A jak víme, v případě spin-offu s názvem Malý Sheldon (Young Sheldon) se to povedlo. A nyní to vypadá, že se brzy budeme moct těšit na příběhy dalších postav z původního seriálu.

Spin-off seriálu Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory) na streamovací platformě Max začíná nabývat konkrétnějších rysů. Kevin Sussman (seriálový Stuart), Brian Posehn (seriálový Bert) a Lauren Lapkus (seriálová Denis), známí z původního seriálu, uzavřeli smlouvy s Warner Bros. Television. To znamená, že je jejich účast na natáčení nového seriálu více než jistá. Zatím je projekt stále v rané fázi vývoje a scénář se teprve píše, ale to všechno naznačuje, že natáčení začne, co nevidět.

Od svého oznámení v dubnu 2023 se objevovaly spekulace, že nový spin-off by mohl být zaměřen na postavu Stuarta Blooma, kterého v původním seriálu ztvárnil Kevin Sussman, a na jeho obchod s komiksy. Herci, kteří podepsali smlouvy o natáčení, tuto teorii potvrzují. Lauren Lapkus v Teorii velkého třesku hrála Stuartovu asistentku a později přítelkyni Denis, zatímco Brian Posehn ztvárnil geologa Berta Kibblera, který se často v obchodě objevoval.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: NOVÝ DENÍK BRIDGET JONESOVÉ BUDE VELMI ODLIŠNÝ, PROZRADIL HUGH GRRANT. PŘIPRAVTE SI KAPESNÍČKY NA SLZY SMÍCHU I SMUTKU

I když to zatím není potvrzené, zdá se, že plánovaný seriál bude mít tři hlavní postavy, dvě mužské a jednu ženskou, což by připomínalo původní koncept Teorie velkého třesku, která také začínala s třemi hlavními hrdiny. Zatím není jasné, zda se ostatní postavy z původního seriálu také vrátí, nebo zda půjde o zcela novou sestavu.

Teorie velkého třesku byla jedním z nejúspěšnějších seriálů vůbec, vysílala se od roku 2007 a skončila v roce 2019 po 12 sériích a 279 epizodách. Tento nový spin-off se přidá k dalším vedlejším projektům, jako je Malý Sheldon a připravovaný spin-off o Sheldonově bratrovi s názvem Georgie and Mandy’s First Wedding. Premiéra tohoto seriálu je naplánovaná na 17. října 2024 a bude se vysílat na stanici CBS.

Zdroje: Deadline, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.