Ve druhé řadě jihokorejského seriálu Peklo přeobsadili hlavní postavu. Premiéra už se blíží

Barbora Kučerová
Foto: Jung Jaegu/Netflix

Na Geeked Week jsme mohli zhlédnout první upoutávku toho, co nás čeká v druhé řadě hororové podívané, na kterou diváci čekali dlouhé tři roky. Zde je vše, co o pekelném pokračování zatím víme.

Hellbound, v českém překladu pak jednoduše Peklo, je jihokorejský hororový seriál, který patří k nejúspěšnějším k-dramatům vydaných na Netflixu v roce 2021, hned po celosvětovém fenoménu Hry na oliheň. Předlohou seriálu je stejnojmenný webový komiks, na kterém spolupracují režisér Yeon Sang Ho (Vlak do Pusanu) a ilustrátor a spisovatel Choi Gyu Seok.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: NETFLIX LÁKÁ NA KRVAVOU 2. ŘADU HRY NA OLIHEŇ, SPOILERUJE ONE PIECE, SLIBUJE POŘÁDNĚ NAPÍNAVÝ THRILLER A DALŠÍ NOVINKY Z GEEKED WEEKU

Kdo nahradí Yoo Ah Ina v hlavní roli?

Herec Yoo Ah In, který v první řadě hrál Jung Jin Sua, se pokračování nezúčastní. Důvodem je jeho trestná činnost spojená s užíváním drog. Na jeho místo byl obsazen Kim Sung Cheol, divákům Netflixu známý z romantického seriálu Zamilované léto. Hlavní postava tak bude po letech v Pekle vzkříšena s novou tváří.

O čem bude druhá řada seriálu Peklo?

Jung Jin Su, zakladatel náboženského kultu Nová pravda, se po letech strávených v pekle ocitá zpátky mezi živými. Po svém návratu se dozvídá, že společnost má v moci extrémnější Nová pravda. K tomu není jediný, komu se podařilo z pekla vrátit. Je vzkříšení skutečně zatracením, jak hlásá sekta, nebo by mohlo být cestou k spáse? Dozvíme se již 25. října na Netflixu.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.