5. řada Emily v Paříži je potvrzena. Darren Star a Lily Collins o ní prozradili nové detaily

Foto: Giulia Parmigiani/Netflix © 2024

Je to teprve pár dní, co se na Netflixu objevila druhá část čtvrté řady Emily v Paříži a právě se dozvídáme, že Emilyino dobrodružství bude pokračovat řadou pátou. Streamovací gigant vše dnes potvrdil. A Lily Collins a Darren Star prozradili, na co se můžeme v páté řadě Emily v Paříži těšit.

Emily v Paříži aktuálně vládne globálnímu žebříčku Netflixu Top 10 se svou čtvrtou řadou. Ta za první čtyři dny dosáhla 19,9 milionů zhlédnutí a na první příčku se vyšplhala rovnou v 93 zemích světa. Čtvrtá řada Emily v Paříži skončila Emily v Římě… tedy skončila tím, že se Emily Cooper přestěhovala do Říma, kde začala nový vztah se šarmantním Italem Marcellem, kterého skvěle hraje Eugenio Franceschini. Dnes Netflix potvrdil, že bude mít seriál také pátou řadu.

O čem bude 5. řada Emily v Paříži?

Představitelka hlavní role Lily Collins pro Tudum prozradila, že se těší na to, co se bude v páté řadě dít mezi Emily a Marcellem. „Marcello je úplně jiné dobrodružství, které pro Emily chceme, protože nakonec chceme, aby Emily dokázala lépe sladit práci a život,“ řekla herečka a dodala, že všichni chtějí, aby se Emily mohla bezpodmínečně usmívat.

Tvůrce seriálu Darren Star pak prozradil, že se pátá řada Emily v Paříži bude zabývat vztahem mezi Emily a Marcellem. „Mám pocit, že je mezi nimi skutečná jiskra, skutečné spojení, skutečné romantické pouto. Hodně z toho bude pokračovat i v příští řadě,“ láká diváky.

Emily in Paris - Lily Collins as Emily, Eugenio Franceschini as Marcello
Foto: Giulia Parmigiani/Netflix © 2024

Gabriel v podání Lucase Brava samozřejmě ještě neměl poslední, ale popravdě, jak to aktuálně vypadá z diskusí na sociálních sítích, divákům by ani příliš nechyběl. Ovšem v páté řadě se opět objeví. V poslední části čtvrté řady mu došlo, že by přece jen chtěl být s Emily, i když ho k tomu musel tak trochu navést Alfie. V páté řadě bude podle Darrena připraven bojovat, aby s ní mohl být. „Naneštěstí se Gabriel musí vypořádat s následky své volby,“ řekla k tomu Lily Collins.

Jak to celé nakonec dopadne, na to si musíme ještě nějakou dobu počkat. Podle hlasu lidu na internetu by měla Emily zůstat s Marcellem, divácká základna, která mu fandí, se každým dnem rozrůstá. A aby také ne. Ovšem vše je stále ve hvězdách. Minimálně se můžeme těšit na to, že znovu uvidíme sympatického Eugenia Franceschiniho jako Marcella.

Seriál Emily v Paříži patří k velmi oblíbeným zejména mezi ženami po celém světě. A to nejen díky romantickému příběhu a humoru, ale také módě, kterou zde můžeme obdivovat. Seriál Emily v Paříži má navíc i celkem slušné hodnocení. Například na Kinoboxu mu tuzemští diváci dávají pěkných 67 %.

Zdroj: Netflix, FlixPatrol, Kinobox, Tudum

Hodnocení na Kinoboxu: 67 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.