Netflix láká na krvavou 2. řadu Hry na oliheň, spoileruje One Piece, slibuje pořádně napínavý thriller a další novinky z Geeked Weeku

Foto: Netflix

Netflix konečně v rámci právě probíhajícího Geeked Week začíná vytahovat ta nejvyšší esa. Nejenže se můžeme těšit na pořádně krvavé Vánoce, které zažehnou novou éru bláznovství spjatou se Hrou na oliheň, ale láká nás i na snímek o sériovém vrahovi libujícím si v pomalém pronásledování oběti. Zaujmout by nás mohla také nová antologie připomínající Black Mirror anebo návrat do zaklínačského světa. A to není vše!

Zaklínač: Sirény z hlubin (The Witcher: Sirens of the Deep)

Netflix se již delší dobu pokouší dostat na svou stranu fanoušky zaklínačského světa, kteří jsou na něj naštvaní z důvodu upadající úrovně seriálu Zaklínač. Přestože svůj nový kousek neboli druhý animovaný film hodlal fanouškům na červeném podnose naservírovat závěrem letošního roku, během Geeked Week vyšlo najevo, že se Geralt s mořskými lidmi střetne až 11. února 2025. Příběh bude adaptovat jednu z povídek Andrzeje Sapkowského, která je v podstatě temnější verzí Malé mořské víly.

Čtěte více zde.

Tomorrow and I

Jednou z nejlepších věcí na Geeked Week je to, že upozorňuje na nadcházející seriály a filmy, které byste zřejmě neměli v hledáčku. Příkladem je nový antologický sci-fi seriál z Thajska, v němž dojde ke střetu futuristických technologií a thajské kultury s morálními dilematy. Podle krátké upoutávky by se dalo říci, že se bude jednat o kombinaci Black Mirror, Moře klidu a Země na scestí.

Příšera ze starého Soulu (Gyeongseong Creature) – 2. řada

Už za pár dní se na Netflix vrátí povedený jihokorejský kousek, ve kterém se to hemží příšerami zrozenými z chamtivosti. Děj první řady byl zasezen do doby, kdy se Korea ještě nacházela pod japonskou koloniální nadvládou. Hrdinové nejprve bojovali o přežití v městě Gyeongseong, přičemž se nakonec ocitli v nemocnici plné monster. Sedmidílné pokračování, ke kterému Netflix právě zveřejnil plakát, se bude odehrávat v moderním Soulu a k potěšení všech se v něm představitelé hlavních postav, Han So Hee a Park Seo Joon, opět objeví.

Čtěte více zde.

Buggy spoileruje 2. řadu One Piece

V první den Geeked Week Netflix zveřejnil video, prostřednictvím kterého jsme se mohli bavit z opětovného střetnutí světů One Piece a Cobra Kai. Tentokrát to byl Iñaki Godoy, představitel Monkey D. Luffyho, kdo narušil natáčení Cobra Kai a pořádně si při své návštěvě zatrénoval. Nyní je řada na Jeffu Wardovi, milovaném záporákovi Buggym, aby nám něco prozradil o očekávané 2. řadě hrané adaptace nejprodávanější mangy všech dob. Ve svém videu nás bere do zákulisí natáčení, které v současné době probíhá v Jižní Africe. Můžeme se například podívat na zástup mnoha kostýmů, přičemž jsou některé z nich rozmazány, aby se zamezilo spoilerům. Ward alias Buggy nám chtěl prozradit dobu vydání druhé řady One Piece, ale bohužel byl Netflixem vypípán.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: EMOTIVNÍ PŘÍBĚH, KTERÝ DIVÁKY SKUTEČNĚ ZASÁHNE, HUMANOIDNÍ ROBOTI A DALŠÍ NOVINKY, KTERÉ NETFLIX ODHALIL NA GEEKED WEEKU

Nehýbej se (Don’t Move)

Tohle vypadá na pořádně napínavý thriller. Jedním z filmů, na který se v rámci halloweenské nabídky Netflixu můžeme těšit, je thriller Nehýbej se režisérů Adama Schindlera a Briana Netta. Kelsey Asbille si v něm střihne roli truchlící ženy, která poté, co hledá útěchu hluboko v lesích, je napadena cizincem, jenž jí píchne paralyzující injekci. Jak postupně látka přebírá nadvládu na jejím tělem, musí bojovat o svůj život, jinak ji čeká jistá smrt z rukou sériového vraha. Streamovací gigant snímek, ke kterému v rámci Geeked Week zveřejnil plakát, uvede 25. října.

Nehýbej se
Foto: Netflix

Zkáza bohů (Twilight of the Gods)

Severské mytologii podlehl i režisér Zack Snyder, který stojí za vznikem unikátního animovaného seriálu, v němž smrtelného krále Leife v bitvě zachrání krásná bojovnice se železnou vůlí Sigrid. Jejich svatební noc ovšem skončí katastrofou poté, co na ně zaútočí bůh hromu Thor. Tímto svým krutým činem Thor rozpoutá krvavou válku proti bohům a démonům. Ačkoli Netflix už seriál tento týden uvedl, zveřejnil k němu další oficiální klip.

PSALI JSME TAKÉ: NOVÉ SCI-FI O OŠKLIVOSTI SI PODMANILO NETFLIX. PODLE DIVÁKŮ VŠAK PŮSOBÍ VYČPĚLE A ZAVÁNÍ LAJDÁCTVÍM

Epické finále seriálu Dračí princ (The Dragon Prince)

Jeden z nejlepších animovaných seriálů Netflixu, který je tu s námi od roku 2018, se brzy dočká svého epického finále. V poslední 7. řadě jsou Aaravos a Claudia na válečné stezce, jelikož osud světa je v sázce a oni jsou ochotni obětovat vše, aby ho zachránili. Netflix prozradil, že závěrečnou řadu uvede 19. prosince.

Hra na oliheň (Squid Game) – 2. řada

V prosinci se nedočkáme pouze závěru Dračího prince, ale o pár dní později Netflix uvede pokračování megahitu, který v roce 2021 pobláznil svět. Druhá řada Hry na oliheň má být k našemu potěšení oproti té první smrtelnější, takže nás čekají pořádně krvavé Vánoce. Streamovací gigant navíc oznámil, že se o rok později dočkáme další řady, která brutální šílenost ukončí. Vzhledem k vysoké úmrtnosti hráčů se můžeme těšit na nové tváře, mezi kterými bude i herec Lee Jung-jae alias Seong Gi-Hun, číslo 456. Nový plakát populárního jihokorejského kousku naznačuje, že tvůrci zřejmě nelhali a opravdu se bude v nových dílech umírat jak na běžícím páse.

Čtěte více zde.


Zdroje: Netflix, Netflixer, What´s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.