4. řada ukáže jinou verzi Bridgertonových, než jak je diváci doposud znali. Tvůrci chystají další změny

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Na další řadu oblíbeného seriálu Bridgertonovi (Bridgerton) si budeme muset ještě dlouho počkat. Naštěstí už ale víme, že se bude soustředit na Benedicta a jeho vyvolenou tajemnou Dámu ve stříbrném. Tu by měla ztvárnit australská herečka s korejskými kořeny Yerin Ha. Fanoušky sice ještě stále dráždí fakt, že v budoucnu místo Michaela uvidí Michaelu, nicméně tvůrci chystají i další změny.

Seriál Bridgertonovi patří mezi nejoblíbenější počiny Netflixu. Jeho první, druhá i třetí řada se mohou pyšnit tím, že jsou na seznamu TOP 10 anglicky mluvených seriálů na Netflixu všech dob. Své fanoušky si seriál našel i u nás. Například na Kinoboxu mají Bridgertonovi hodnocení 68 %.

Čtvrtá řada bude konečně zaměřená na Benedicta (Luke Thompson) a jeho krásnou Popelku Sophii Beckett. Děj by měl vycházet ze třetí knihy knižní série Bridgertonovi, která se v češtině jmenuje Nevhodný návrh. Jak však známe tvůrce, spoléhat na to nemůžeme. Nová řada ještě není na světě a už chystají určité změny. V jakém ohledu?

ČTĚTE TAKÉ: TOHLE NIKDO NECHCE: NETFLIX UVEDE VTIPNÝ A ČÁSTEČNĚ AUTOBIOGRAFICKÝ ROMANTICKÝ SERIÁL PLNÝ PŘEKÁŽEK, JISKŘENÍ A PROTIKLADŮ

Bridgerton. Luke Thompson jako Benedict Bridgerton
Foto: Liam Daniel/Netflix

Změny ve 4. řadě Bridgertonových

Showrunnerka Jess Brownell prozradila, že čtvrtá série se začne natáčet letos na podzim: „Možná se dočkáte jiné verze Bridgertonových, než jakou jste doposud znali. V seriálu vždycky žijeme ve věčném jaru, ale teď si poprvé pohráváme s myšlenkou podzimu.“ Co by to tak mohlo znamenat? Brownell zmínila možné změny v barevné paletě a dodala: „Všechno bude stále stejně svěží a barevné, ale spíše v teplých podzimních barvách, a ne pastelových.“

Dále vysvětlila, že se pro podzimní barvy rozhodli nejen kvůli tomu, že natáčení bude probíhat na podzim, ale i kvůli příběhu. Změna se tím pádem bude týkat i kostýmů a jejich barev. Jedné věci se však fanoušci bát nemusí. Sophie by měla mít stříbrné šaty, neboť Benedict se během maškarního plesu setká se záhadnou Dámou ve stříbrném.

Pokud jde o hlavní pár 3. řady, Penelope (Nicola Coughlanová) a Colina (Luke Newton), Brownell uvedla: „Ve 4. řadě se budeme soustředit především na hlavní pár, ale jelikož je Penelope lady Whistledown, bude toho více k vyprávění i v jejím případě.“ Poté doplnila, že je velmi zvědavá, zda Penelope zvládne být veřejně známou drbnou, a zda bude svým perem opět otevřeně a břitce usilovat o pravdu a spravedlnost.

Zdroj: Netflix, Kinobox, TV Insider

Hodnocení na Kinoboxu: 68 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.