Další seriál Netflixu překročil miliardu zhlédnutých hodin. Podařilo se to už jen Squid Game a Stranger Things

Foto: Netflix

Stranger Things a Squid Game (Hra na oliheň) jsou největšími seriálovými hity Netflixu. Nyní se k nim připojuje další seriál, který fanoušky stremovací platformy nadchl během letošního roku. Je jím Dahmer.

Seriál DAHMER – Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera (Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story) nedávno na Netflixu překročil 1 miliardu hodin zhlédnutí za prvních 60 dní a stal se tak teprve třetí sérií, které se to podařilo po Squid Game a Stranger Things 4 .

Více o seriálu Dahmer jsme psali zde.

Foto: Netflix

Příběh sériového vraha strávil v žebříčku Netflix Global Top 10 sedm týdnů a dostala se na seznam nejsledovanějších v 92 zemích. V současné si drží příčku druhého nejoblíbenějšího televizního pořadu Netflixu v angličtině všech dob, hned za Stranger Things 4. Nejoblíbenější televizní show všech dob zůstává i nadále korejský seriál Squid Game.

Foto: Noh Juhuan/Netflix

Na třetím místě mezi nejsledovanějšími anglicky mluvícími seriály Netflixu je aktuálně novinka Wednesday. Jelikož seriál vyšel teprve 23. listopadu, zatím si svých 60 dní ještě neodbyl. Uvidíme tedy, kam ho to nakonec posune.

Foto: Vlad Cioplea/Netflix

Zdroje: Netflix, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.