Monstrum Dahmer má nástupce. Skutečný příběh Lylea a Erika Menendezových má mrazivý trailer, který odhaluje ohavnou vraždu

Foto: Netflix

Po úspěchu série Dahmer tvůrci společně s Netflixem slíbili, že se v pokračování zaměří na další nechvalně proslulé vrahy, která budou zapadat do podtitulu Monstra. Už nějakou dobu víme, že se další série zaměří na bratry Lylea Erik Menendezovi. Nyní má konečně série, jejíž úplný název zní MONSTRA: Příběh Lylea a Erika Menendezových (The Lyle and Erik Menendez Story), první plný trailer.

Poté, co série Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera zaznamenala značný úspěch a s miliardou zhlédnutých hodin za prvních 60 dní se zařadila mezi čtyři nejsledovanější seriály v historii Netflixu, nyní míří na streamovací platformu druhá řada, tentokrát pod názvem MONSTRA: Příběh Lylea a Erika Menendezových.

Ve druhém pokračování antologické série MONSTRUM se Ryan Murphy a Ian Brennan vypořádají s dalším velmi známým případem z 90. let. Série dorazí na Netflixu už 19. září a vypráví příběh dvou bratrů, kteří 20. srpna 1989 zabili své rodiče, a věnuje se událostem kolem těchto brutálních vražd. Oba bratři byli mimochodem usvědčeni z vraždy prvního stupně a odsouzeni na doživotí bez možnosti podmínečného propuštění.

MONSTRA: Příběh Lylea a Erika Menendezových (The Lyle and Erik Menendez Story)
Foto: Miles Crist/Netflix © 2024

Netflix k sérii nyní konečně vydal první trailer. Podívejte se na mrazivou ukázku série podle skutečných a velmi děsivých událostí, ve které Menendezové racionalizují zabití svých rodičů a vyžívají se v pozornosti médií. „S Erikem jsme zabili rodiče, což nás celkem sblížilo,“ říká v traileru Lyle s klidným svědomím.

MONSTRA: Příběh Lylea a Erika Menendezových dorazí už 19. září a zařadí se tak mezi další zajímavé zářijové novinky na Netflixu.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.