Druhá polovina 4. řady Emily v Paříži má trailer. S Gabrielem to začne skřípat, na obzoru je nový fešák

Foto: Giulia Parmigiani/Netflix © 2024

Pokud už netrpělivě vyhlížíte druhou polovinu čtvrté řady oblíbeného seriálu Emily v Paříži (Emily in Paris), ještě si chvíli počkáte. Už se ale můžete navnadit zbrusu novým trailerem, který vás společně s Emily vezme za dobrodružstvím do Říma.

Fanoušci oblíbeného seriálu Emily v Paříži jsou už netrpěliví. Nemohou se dočkat vytoužené druhé půlky čtvrté řady, která dorazí už 12. září. Ještě před tím, než se jí dočkáme, můžeme se alespoň navnadit trailerem, který dnes Netflix vydal.

Kromě toho, že se s Emily tentokrát z Paříže vydáme na výlet do Říma, budeme svědky dalších dramatických událostí. Podle upoutávky to vypadá, že to mezi Emily a Gabrielem po smířlivé první polovině čtvrté řady začne trochu skřípat a Emily začne žárlit na Camille, která stále nikomu neřekla, že není těhotná, a svého stavu zneužívá.  

Také se můžeme těšit na nové postavy a nového šarmantního muže, který Emily pravděpodobně zamotá hlavu – jmenuje se Marcello. Během natáčení v Itálii, byla Lily Collins spatřena na place při natáčení zdánlivě romantické scény. Natáčela s Eugeniem Franceschinim, který Marcella hraje. Tento pohledný mladík je přímý, sebevědomý a cení si jednoduchosti, což koresponduje s jeho rodinnou firmou.

Objeví se i další nové postavy. O nich si můžete přečíst v našem předchozím článku.

Seriál Emily v Paříži patří k velmi oblíbeným zejména mezi ženami po celém světě. A to nejen díky romantickému příběhu a humoru, ale také módě, kterou zde můžeme obdivovat. Seriál Emily v Paříži má navíc i celkem slušné hodnocení. Například na Kinoboxu mu tuzemští diváci dávají pěkných 62 %.

Zdroj: Netflix, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 62 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.