Hvězdy Emily v Paříži zazářily na premiéře. Hlavní hrdinku Lily Collins naprosto zastínily její herecké kolegyně

Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Netflix

Čtvrtá řada seriálu Emily v Paříži Darrena Stara konečně dorazila na Netflix, tedy její první polovina. V Los Angeles se také konala premiéra seriálu, které se účastnily oblíbené herecké tváře včetně Lily Collins nebo Ashley Park. Podívejte se, jak jim to slušelo.

První polovina čtvrté řady Emily v Paříži dnes dorazila na Netflix (tady si můžete přečíst naši recenzi). Večer před tím se ještě v Los Angeles konala oficiální premiéra, které se zúčastnili oblíbení herci. Jelikož je seriál Darrena Stara hodně módní a jeho hlavní hvězda Emily Cooper je milovnicí nejrůznějších extravagantních outfitů, je jasné, že i hvězdy seriálu dorazí ve velkém stylu na premiéru.

Lily Collins

Lily Collins však nešla úplně ve šlépějích své seriálové postavy a pro slavnostní večer zvolila spíše umírněnější outfit. Stylista Andrewe Mukamal pro ni vybral na zakázku vyrobené černé šaty Armani Privé, které by Francouzi známí svým elegantním stylem, jistě pochválili. Design šatů ozvláštňoval volán v pase ve stylu peplum a kostkovaná výšivka na sukni.

Emily in Paris (Emily v Paříži) - Premiéra v Los Angeles
Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Netflix

Ashley Park

I když to Lily moc slušelo, trochu jí zastínila její herecká kolegyně a kamarádka Ashley Park, která v seriálu hraje Mindy Chen. Na hollywoodskou premiéru dorazila ve velkém stylu. Na sobě měla stříbrné metalické šaty s rukávem na jedno rameno, díky kterému látka vytvářela iluzi vlny. Šaty pocházejí od značky Lever Couture a herečka je doplnila šperky Pandora a stříbrnými botami Jimmy Choo.

Emily in Paris (Emily v Paříži) - Premiéra v Los Angeles
Foto: Krista Schlueter for Netflix

Philippine Leroy-Beaulieu

Krásně pak vypadala i jednašedesátiletá herečka Philippine Leroy-Beaulieu, která hraje Emilyinu šéfovou Sylvii. Ta oblékla černé šaty Schiaparelli z kolekce jaro 2024 Haute Couture, které jsou naprostým mistrovským dílem připomínajícím architektonické návrhy, díky nimž je Schiaparelli synonymem avantgardní módy. Jiskru pak jejímu vzhledu dodaly ještě šperky Pomellato.

A co mělo na sobě pánské osazenstvo? Podívejte do galerie:

Zdroje: Instaram/Ashley Park, Red Carpet Fashion, People, Vogue

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.