Diváky milovaný seriál o cestování v čase nebo legenda o vykoupení lidstva aneb 7 novinek, které tento týden vyšly na Netflixu

Michaela Pašková
Foto: Christos Kalohoridis/Netflix

Přestože Netflix je znám tím, že mnoho svých trháku utne v tom nejlepším a divákům tak nedopřeje vytoužené konce, v poslední době to vypadá, že se snad poučil. V tomto týdnu se zaměřil na závěr seriálového hitu o dysfunkční rodince Hargreevesových. Kromě očekávané poslední řady Umbrella Academy můžeme zhlédnout také pokračování dramatického fantasy anebo utkání nejlepších cukrářů.

Influenceři (The Influencer)

V nové jihokorejské reality show se o titul Nejlepšího influencera utká 77 známých osobností, kteří mají sledující po celém světě. Různorodá skupina osobností bude čelit úkolům, které prověří jejich schopnost zaujmout publikum a udělat virál i z té největší hlouposti. Influenceři nám dokážou, že jsou pro zhlédnutí ochotni udělat zkrátka vše.

Čtěte více zde.

Láska je slepá: Spojené království (Love is Blind: UK)

Nezadaní Britové si britské verzi populární show vyzkouší, zda se dokážou slepě zamilovat do někoho, koho tváří v tvář poznají až po zásnubách. V sociálním experimentu budou po několik týdnů bydlet ve společném bytě a plánovat svatbu. Až přijde jejich svatební den, dostane je realita anebo si skutečně vezmou člověka, do kterého se slepě zamilovali?

Čtěte více zde.

Umbrella Academy (The Umbrella Academy) – 4. řada

Netflix nám dopřál velkolepé finále dobrodružství sourozenců Hargreevesových, kteří po vrcholném zúčtování v hotelu Oblivion přišli o své superschopnosti. Nyní je na každém z nich, aby se postaral sám o sobe – s velmi rozdílnou mírou úspěchu. Ukáže se však, že nástrahy jejich podivně obnoveného světa je nemožné ignorovat. Jejich otec Reginald, živý a zdravý, vystoupil ze stínů, přičemž dohlíží na zlovolné obchodní impérium a do toho tady máme tajemnou organizaci, jejíž členové věří, že realita, ve které žijí, je lež.

Čtěte více zde.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: TO NEJHORŠÍ, CO VYŠLO V ČERVENCI NA NETFLIXU: ČERNÁ KOMEDIE PLNÁ PŘIBLBLÝCH POSTAV, NESMYSLNÉ DRAMA A DALŠÍ NOVINKY, S KTERÝMI NEZTRÁCEJTE ČAS

Šahmaran (Shahmaran) – 2. řada

V loňském roce na Netflix vstoupila první řada tureckého dramatického fantasy, jehož předlohou je známá legenda. Podle ní se lidstvo ze svých hříchů vykoupí tím, že se tentokrát člověk obětuje pro svou lásku, napůl hadí bytost. V pokračování bude láska mezi Sahsu a Maranem vystavena náročné zkoušce, protože se mladá žena dozví, že jejím osudem je zemřít. Do hry navíc zasáhne Lilith, která zuří, že její sestra, Šahmaran, dala v minulosti přednost muži před ní. V cestě za pomstou si začíná pohrávat s myslí všech a využívat proti nim jejich slabosti.

Čtěte více zde.

Mise napříč (Mission Cross)

Kdysi vynikající agent vyměnil svou profesi za poklidný manželský život, v němž domácí práce zvládá na jedničku a podporuje svou ženu, špičkového detektiva oddělení násilných trestných činů. Jednoho dne ho osloví jeho bývalá kolegyně s žádostí o pomoc. Kang-Moo jí tajně pomůže, ale jeho žena ho začne podezírat, že má s kolegyní poměr. Nakonec se manželský pár zaplete do velkého incidentu, kdy nesmí zapomínat na nebezpečnou misi s hromadou akce.

Čtěte více zde.

Co se psovi honí hlavou (Inside the Mind of a Dog)

V jedinečném dokumentárním snímku si přijdou na své zejména pejskaři, jelikož budou moci zjistit, co si jejich věrný parťák myslí. Tým elitních expertů z celého světa se divákům pokusí vysvětlit mysl nejlepšího přítele člověka, přičemž prozradí i mnoho zajímavostí. Třeba se dozvíme, že psi mají až šestnáct výrazů obličeje a dokážou poznat, jakou má jejich páníček náladu.

Čtěte více zde.

PSALI JSME TAKÉ: SKVĚLÁ ŠPIÓNSKÁ SÉRIE, VZKŘÍŠENÍ MARVELU I BRUTÁLNÍ AKČNÍ NÁŘEZ ANEB FILMY A SERIÁLY, KTERÉ V ČERVENCI BAVILY NAŠI REDAKCI

To nejlepší na talíři (Blue Ribbon Baking Championship)

Deset cukrářů ze všech koutů Spojených států, kterým se podařilo získat prestižní Modrou stuhu, se utká v dosud největším klání. Usilovat budou nejenom o titul Nejlepšího cukráře, ale i překrásných sto tisíc dolarů.

Zdroje: Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.