4. řada Emily v Paříži má konečně trailer. Ukazuje, že to bude pořádná jízda

Foto: Netflix

Čtvrtá řada Emily v Paříži se nezadržitelně blíží. Už 15. srpna se diváci, a zejména divačky, dočkají pokračování. Třetí řada skončila velice napínavě, takže se rozhodně máme na co těšit. Mezi tím si můžete pustit nově vydaný trailer a naladit se na vlnu tohoto oblíbeného seriálu.

Čtvrtá řada seriálu Emily v Paříži se konečně blíží. Předchozí série skončila poměrně napínavě, a tak jsou všichni jistě zvědaví, co se semele tentokrát. Na konci posledního dílu se Emily od Gabriela dozvěděla, že je Camille těhotná. Camille zase zrušila svatbu s Gabrielem a Alfie se rozešel s Emily, protože zjevně miluje Gabriela… uf, to je pořádná motanice. A teď se z toho musí scenáristé nějak dostat ven. Jak bude tento příběh pokračovat, to se dozvíme už 15. srpna v první části čtvrté řady a následně 12. září v části druhé.

Emily in Paris
Foto: Netflix

Netflix čtvrtou sérii shrnuje takto: „Po dramatických událostech na nepovedené svatbě Camilly a Gabriela je Emily na dně. Gabriel čeká dítě se svou bývalou a Alfieho nejhorší obavy ohledně ní a Gabriela se potvrdily. V práci je Sylvie nucena čelit ožehavému dilematu z minulosti v zájmu svého manželství a tým Agence Grateau prochází personálními otřesy. Mindy a skupina se připravují na Eurovizi, ale když dojdou finanční prostředky, jsou nuceni šetřit. Chemie mezi Emily a Gabrielem je nepopiratelná, když společně usilují o michelinskou hvězdu, ale dvě velká tajemství hrozí, že zmaří vše, o čem snili.”

Eugenio Franceschini jako Marcello
Foto: Stephanie Branchu/ Netflix

Také víte, že se ve čtvrté řadě Emily vydá na výlet do Říma. Při natáčení scén v Itálii byla Lily Collins spatřena bez Lucase Brava nebo Luciena Laviscounta, ale společnost jí dělal dvaatřicetiletý italský herec Eugenio Franceschini, který hraje Marcella. Podle Netflixu by to měl být přímý, sebevědomý muž, který oceňuje jednoduchost, což je v souladu s firmou jeho rodiny. Že by měla Emily nový objev? Uvidíme, jestli přeskočí jiskra.

Než se dočkáme 15. srpna, můžete se alespoň navnadit na pařížsko-římskou vlnu trailerem ke 4. řadě. Brzy vám také představíme nové postavy, na které se ve 4. řadě Emily v Paříži se můžete těšit.

Seriál Emily v Paříži patří k velmi oblíbeným zejména mezi ženami po celém světě. A to nejen díky romantickému příběhu a humoru, ale také módě, kterou zde můžeme obdivovat. Seriál Emily v Paříži má navíc i celkem slušné hodnocení. Například na Kinoboxu mu tuzemští diváci dávají pěkných 66 %

Zdroj: Netflix, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 66 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.