První fotky k prequelu Cizinky Krev mé krve jsou venku. Rodiče Jamieho a Claire nemohli být vybráni lépe

Eva Lenská
Foto: Sanne Gault/Starz

Výroba desetidílného prequelu Cizinky s názvem Krev mé krve (Blood Of My Blood) byla zahájena, a tak se diváci můžou těšit na různé upoutávky. Nyní tu máme první ukázky v podobě fotografií hlavních hrdinů. Oba páry na sobě mohou oči nechat a je jisté, že lze očekávat podobnou chemii jako v případě Jamieho a Claire.

Na prvních fotografiích k seriálu můžeme vidět dva ústřední páry, Jamieho rodiče Ellen Mackenzie (Harriet Slater) a Briana Frasera (Jamie Roy) a rodiče Claire Julii Moriston (Hermione Corfield) a Henryho Beauchampa (Jeremy Irvine). Zdá se, že tvůrci při obsazování mysleli i na podobu a geny. Ellen má stejnou barvu vlasů jako Jamie, Julie svým způsobem zase připomíná Claire.

Prequel Krev mé krve (Blood Of My Blood) divákům přinese dva paralelní milostné příběhy odehrávající se ve dvou různých časových obdobích, přičemž Jamieho rodiče budou žít na počátku 18. století ve Skotsku a rodiče Claire v Anglii za první světové války.

ČTĚTE TAKÉ: AUTORKA KNIŽNÍ SÉRIE BRIDGERTONOVI SE VYJÁDŘILA KE ZMĚNĚ POHLAVÍ JEDNÉ Z POSTAV. DIVÁKŮM SLIBUJE NEJEMOTIVNĚJŠÍ A NEJSRDCERYVNĚJŠÍ ŘADU

„Jsme nadšeni, že budeme vyprávět příběhy těchto dvou párů. Začátky jejich vztahů zkoumají univerzální témata, která překračují hranice času, a my jsme rádi, že fanoušci mohou tyto postavy a jejich milostné příběhy objevit a zamilovat si je tak, jako si zamilovali Claire a Jamieho,“ uvedl tvůrce, výkonný producent a scenárista seriálu Matthew B. Roberts.

Kromě rodičů Jamieho a Claire v seriálu nebude chybět mladý Murtagh Fitzgibbons Fraser, kterého vykreslí Rory Alexander známý ze seriálu Pistol. Do role Dougala MacKenzieho byl obsazen australský herec Sam Retford a Columa MacKenzieho hraje Séamus McLean Ross. Seriál by se neobešel ani bez právníka Neda Gowana, kterého přiblíží irský herec Conor MacNeill, jenž si po boku Caitríony Balfe zahrál ve filmu Belfast.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: NADSTANDARTNÍ HERECKÝ VÝKON TEREZY RAMBA. DO KIN VSTOUPIL NOVÝ ČESKÝ FILM, KTERÝ PODLE DIVÁKŮ VĚROHODNĚ VYSTIHUJE VÁŽNÁ TÉMATA

Foto: Sanne Gault/Starz

Datum premiéry zatím nebylo oznámeno, nicméně projekt se aktuálně natáčí ve Skotsku. Fanoušci Cizinky (Outlander) se ale mohou těšit na druhou část 7. řady, která bude mít premiéru 22. listopadu.

Zdroje: Entertainment Weekly, Variety, Starz

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.