Nejzajímavější novinky Netflixu tohoto týdne: Nostalgická akční komedie, která potěšila diváky, nebo pořádně napínavé drama

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Každý týden vás pravidelně informujeme o novinkách, kterými si můžete zpříjemnit volné chvíle. Tentokrát Netflix kromě jiného přináší očekávaný návrat třiašedesátiletého Eddieho Murphyho, jehož nový komediální akční nářez slibuje parádní podívanou, a dokumentární minisérii, při které budete nevěřícně kroutit hlavou.

Sprint (Sprint: The World’s Fastest Humans)

Sportovní dokumentární seriál sleduje sprintery z celého světa, kteří trénují, aby se stali nejrychlejšími lidmi na světě. Diváci exkluzivně nahlédnou do mysli elitních závodníků, kteří musí vynaložit obrovskou psychickou odolnost, aby v tvrdém konkurenčním prostředí zvládli protnout cílovou pásku v rekordním čase. Dotěrní novináři jim jejich dráhu profesionálního sportovce nikterak neulehčují.

Jeden otec, tisíc dětí (The Man with 1000 Kids)

V minulosti bylo běžné, aby lidé mívali deset dětí, což už si mnozí z nás nedovedou představit. Holandskému podvodníkovi se vlivem nedostatečné regulace obchodu s plodností povedlo oklamat zástupy žen po celém světě, díky čemuž je otcem několika stovek dětí. V současnosti se ví o zhruba 550 dětech žijících po celém světě. V sousedním Německu anebo třeba v Holandsku a Belgii jich žije nejvíce. Nová dokumentární minisérie nejenom mapuje jeho řádění, ale obsahuje také rozhovory s rodiči.

Více čtěte zde.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: ČERVENCOVÉ NOVINKY NA NETFLIXU: ZÁVĚREČNÁ ŘEŽBA VIKINGŮ, EPICKÉ FINÁLE JEDNOHO Z NEJLEPŠÍCH SERIÁLŮ A VELKÝ NÁVRAT EDDIEHO MURPHYHO

Policajt v Beverly Hills: Axel F (Beverly Hills Cop: Axel F)

Nestárnoucí Eddie Murphy se ve svých 63 letech vrátil na scénu jako detektiv Axel Foley, který po dlouhé době směřuje zpátky na služebnu v Beverly Hills poté, co je život jeho dcery ohrožen. S odhalením spiknutí a rozproudění akce mu budou pomáhat staří přátelé Billy a John a rovněž nový parťák. Diváci se jako obvykle mohou v komediálním akčním nářezu těšit na pořádnou dávku vtipných hlášek, přestřelek a šílených bouraček.

Více čtěte zde.

Zoufalé lži (Desperate Lies)

Brazilský dramatický seriál vyzdvihující sílu mateřství pojednává o Lianě, která se jednoho dne dozví, že ji její milovaný podvádí. Ve snaze jeho nevěru překonat se vydá na večírek, kde nepohrdne drogami a zaplete se s cizím mužem. Netrvá to dlouho, než zjistí, že je těhotná. Problémem ovšem je, že čeká dvojčata a každé má jiného otce. Už z traileru se dá s jistotou říct, že se diváci musí při sledování tohoto kousku připravit na pořádnou emocionální dráhu.

Více čtěte zde.

PSALI JSME TAKÉ: AKČNÍ FILM S HALLE BERRY A MARKEM WAHLBERGEM SE ŘÍTÍ NA NETFLIX. JEŠTĚ NEVYŠEL A DIVÁCI UŽ JSOU Z NĚJ NADŠENÍ PŘEJÍ SI POKRAČOVÁNÍ

Goyo

V novém argentinském romantickém dramatu je zpracován příběh autistického průvodce v muzeu, kterého uchvacují díla Van Gogha. Jeho spořádaná rutina je narušena poté, co se zamiluje do Evy, nové členky ochranky muzea. Problémy v manželství způsobily, že Eva přestala věřit na lásku a ztratila víru v sebe sama. Nečekané setkání jim oběma umožní nalézt nový způsob, jak milovat a být milován.

Zdroje: Netflix, Netflixer, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.