Nový mysteriózní thriller Netflixu slibuje spoustu napětí. Ukáže, kam až jsou lidé schopni zajít, aby si splnili své touhy

Eva Lenská
Foto: Netflix

Netflix pro fanoušky mysteriózních thrillerů plných zášti a chamtivosti připravil zase jedno překvapení. Tentokrát pochází z Thajska a zabývá se i služebnictvem, které kryje špinavá tajemství svých zaměstnavatelů. Seriál Pán domu (Master of the House) slibuje nelítostné boje o majetek, napětí i nějakého toho kostlivce ve skříni.

Když diamantový magnát Roongroj (Teerapong Leowrakwong) záhadně zemře, všechny pohledy se upírají na jeho mladou novomanželku a bývalou služebnou Kaimook (Narilya Gulmongkolpech). Nemůže v tom mít prsty? Příběh se poté dramaticky rozvíjí, když se Roongrojovi synové zapletou do nelítostného boje o majetek svého zesnulého otce.

Pán domu slibuje napínavé zkoumání lidských ambicí a toho, kam až jsou lidé schopni zajít, aby si splnili své touhy. Seriál barvitě vykresluje drama v osobitém stylu thajských telenovel zvaných lakorn, který je umocněn prvotřídní produkční kvalitou a intenzivními konfrontacemi na obrazovce mezi vycházejícími hvězdami a legendárními herci.

ČTĚTE TAKÉ: DOKUMENT, KTERÝ ZOBRAZUJE VÁCLAVA HAVLA VE ZNÁMÝCH I VEŘEJNOSTI DOSUD SKRYTÝCH POLOHÁCH, DORAZÍ NA NETFLIX

Režisér Sivaroj Kongsakul stírá hranice mezi filmem, seriálem a lakornem a vytváří tak prvotřídní drama, které divákům nabízí odvážné a zároveň dobře stravitelné scény. Tato thajská mysteriózní novinka diváky nejen pobaví, ale také je vybídne k zamyšlení nad zneužíváním moci a chamtivostí ve vlastním životě.

„Ústřední téma tohoto seriálu se točí kolem naší schopnosti nakládat s mocí a chamtivostí a kolem toho, zda naše snahy nemohou neúmyslně poškodit ostatní. Pokud se nekontrolujeme, můžeme zničit vztahy, rodiny, společnosti, nebo dokonce celé národy,“ vysvětlil Sivaroj. „Jak můžeme tyto impulsy ovládat? Jsme si vědomi bolesti, kterou bychom mohli způsobit při své honbě za úspěchem? Díky tomuto aspektu je seriál zábavný a zároveň poutavý a podněcuje diváky k zamyšlení nad těmito otázkami,“ dodal.

Thajský seriál Pán domu bude na Netflixu dostupný od 18. července.

Zdroje: About Netflix, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.