Netflix chystá nový krimi thriller z divočiny. Hlavní hvězdou Untamed bude bývalý Hulk

Eva Pospíchalová
Foto: Roadshow Films

Mrazivý seriál Untamed odvypráví příběh vraždy v kruté přírodě národního parku. Hlavní roli strážce si zahraje sympatický herec Eric Bana, kterého diváci znají například z filmů Hulk, Trója nebo Star Trek. Jak si ochránce zákona podmaní divokou přírodu?

Untamed je připravované kriminální drama Netflixu, kde se objeví herec Eric Bana jako Kyle Turner, zvláštní agent Správy národních parků. Hlavní zápletkou bude brutální vražda v temné divočině, kterou bude Kyle odkrývat, společně s tajemstvími parku, ale i jeho vlastními kostlivci ve skříni. Eric Bana je také producentem seriálu. Publikum ho asi bude nejvíce znát z filmů Hulk, Černý jestřáb sestřelen, Trója, Mnichov, Králova přízeň a Star Trek.

Dalšími herci jsou Sam Neill (Jurský park, Apples Never Fall), který bude hrát Paula Soutera. Ten byl polovinu svého života hlavním správcem parku v Yosemitech. Je oddaným manželem, otcem, dědečkem a Turnerovým kamarádem. Je spokojený ve všech aspektech své práce, ať už jde o boj se zločinem uvnitř parku nebo s byrokracií kolem něj. Rosemarie DeWitt (La La Land, The Staircase) si zahraje Jill Bodwin, Kylovu bývalou manželku a učitelku, která se pár let po rozvodu znovu vdala. I přes rozpad jejich vztahu si ale Jill a Kyle udržují silné pouto.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: NOVÝ MRAZIVÝ KRIMI SERIÁL OD NETFLIXU OŽIVÍ NEJIKONIČTĚJŠÍ POSTAVU JEDNOHO Z NEJLEPŠÍCH SPISOVATELŮ SOUČASNOSTI JO NESBA

Krimi drama vytvořili Mark L. Smith (American Primeval, Revenant: zmrtvýchvstání) a Elle Smith (Dcera divočiny), kteří zároveň působí jako výkonní producenti a scenáristé. V produkci také spolupracují John Wells (Služka, Shameless), Escape Artists Entertainment (The Equalizer 3, Ricardovi), Steve Lee Jonese (Chief of Station, Doktor Smrt) a Cliff Roberts (Půlnoční nebe, Osvobození). Seriál je koprodukcí se studiem Warner Bros.

Natáčet se bude v Kanadě od letošního června do září. Těšit se nejpravděpodobněji můžeme na šest napínavých epizod po šedesáti minutách.

Zdroje: What’s on Netflix, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.